AcasăSPORTBurleanu: „Sandu actioneaza impotriva Romaniei”

Burleanu: „Sandu actioneaza impotriva Romaniei”

Razvan Burleanu si Mircea Sandu sunt in plin razboi... al declaratiilor

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca are „semnale” care ii indica faptul ca predecesorul sau, Mircea Sandu, membru in Comitetul Executiv al UEFA, actioneaza impotriva candidaturii Romaniei la organizarea unor meciuri din cadrul turneului final al Euro-2020.

Razvan Burleanu si Mircea Sandu sunt in plin razboi... al declaratiilor

„Am primit mai multe semnale ca domnul Mircea Sandu face un joc tocmai impotriva acestui deziderat, organizarea unor meciuri de la Euro-2020, confundand interesele si resentimentele personale cu interesul national. Nu am ce sa comentez despre un asemenea comportament, dumnealui alege pe ce carte isi joaca ultima prezenta in fotbalul romanesc. Mi-as dori in acelasi timp sa-l vad pe domnul Mircea Sandu, daca are forta interioara sa o faca, demonstrand ca poate sustine un demers national, un demers al fotbalului romanesc, chiar daca nu va avea niciun castig financiar personal”, a spus Burleanu.

Turneul final al Euro 2020 se va desfasura in 13 orase desemnate astfel ca partidele sa se dispute pe tot intinsul continentului. UEFA a primit 19 dosare de candidatura pentru 12 pachete standard (un meci din optimi sau sferturi si trei din faza grupelor) si un pachet special (finala si semifinalele). Romania candideaza cu Arena Nationala din Capitala pentru pachetul standard. Orasele gazda ale Euro-2020 vor fi cunoscute la 19 septembrie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger