AcasăSPORTBudescu, executat de Fisc

Budescu, executat de Fisc

Budescu, ultimul client din fotbal al Fiscului

Garda Financiara are un apetit pentru personajele implicate in fotbal, iar acum a pus ochii si pe „averile” jucatorilor, dupa ce i-a terminat pe patroni.

Budescu, ultimul client din fotbal al Fiscului

Titular la Astra Giurgiu si considerat cel mai valoros fotbalist al momentului din Liga 1, atacantul Constantin Budescu este ultimul client al Fiscului. Eroul Romaniei in partida cu Insulele Feroe (golurile sale au calificat „nationala” la Euro 2016) a fost somat de ANAF sa-si plateasca datoriile la stat. In caz contrar, va fi executat silit!
Situatia lui Budescu l-a amuzat doar partial pe Marius Sumudica. Antrenorul liderului campionatului face haz de necaz si afirma ca asta i-ar lipsi acum Astrei Giurgiu: sa fie arestat si golgheterul echipei, dupa ce patronul Ioan Niculae a fost incarcerat in vara! „Acum, cu patronul arestat, daca ne mai aresteaza si capitanul …ne-am nenorocit! Eu sunt un om care imi platesc taxele, nu am probleme de genul asta. Nu stiu de ce poate fi executat Budescu, probabil ca are niste datorii, habar n-am, dar il ajutam, nu-i problema”.

Astra risca depunctarea

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul Astra Giurgiu cu o penalitate de 3.000 de lei si i-a acordat gruparii un termen de cinci zile pentru a-si achita datoriile catre o firma de management sportiv, in caz contrar urmand a fi depunctata si va primi interdictia de a transfera jucatori. Daca nu va achita datoria la termenul fixat de comisie, liderul campionatului va pierde cate doua puncte la fiecare 15 zile calendaristice de intarziere si i se va interzice dreptul de a transfera si/ sau legitima jucatori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger