AcasăSPORTBudescu: „Iordanescu m-a dezamagit”

Budescu: „Iordanescu m-a dezamagit”

Budescu are sanse minime sa prinda lotul de Euro

Transferul in China i-a adus lui Constantin Budescu mai multi bani, dar si o iesire din vederile selectionerului Anghel Iordanescu.

Budescu are sanse minime sa prinda lotul de Euro

Neconvocat pentru partidele amicale cu Lituania si Spania, Budescu a reactionat imediat, afirmand ca se simte dezamagit de modul in care selectionerul a facut lista pentru cele doua jocuri. „Sunt foarte dezamagit, nu ma asteptam la asta, mai ales dupa ce s-a intamplat in ultima perioada. Sincer, incerc sa gasesc o explicatie pentru faptul ca nu am fost convocat,dar nu reusesc. Poate sunt ratiuni care ma depasesc, dar pentru mine este, repet, o mare dezamagire”, a declarat Budescu. Fostul „astral” si-ar fi dorit mult sa fie pe teren macar la meciul cu Lituania, care se va disputa pe arena „Marin Anastasovici”: „Stiu ca meciul cu Lituania se joaca la Giurgiu, iar asta ar fi fost o provocare in plus pentru mine. Despre meciul cu Spania, inutil sa mai vorbesc, nu joci in fiecarezi contra campioanei europene. Citesc si eu site-urile din tara si am vazut ca s-au epuizat biletele. Acum, asta e!”.
Budescu a marcat doua goluri in cele 3 meciuri amicale in care a jucat pentru chinezii de la Dalian Yifang in stagiul de pregatire din Spania. La echipa nationala are patru selectii si doua goluri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger