AcasăEditorialDan Claudiu TanasescuBucurie in Tei si Otopeni

Bucurie in Tei si Otopeni

Marius Niculae a castigat duelul cu detinatoarea titlului

In pofida celor care o priveau pe Dinamo cu neincredere la inceputul campionatului, aceasta a prins vant bun in panze, reusind, dupa primele cinci etape, sa castige toate meciurile, isprava care o tine in fruntea clasamentului. Duminica seara, cu proaspatul macaronar Torje doar rezerva intrata la schimb, „haita” lui Liviu Ciobotariu le-a scufundat barcazul marinarilor de apa dulce, veniti  din Galatiul dirijorului Stan chititi pe o victorie usoara.

Marius Niculae a castigat duelul cu detinatoarea titlului

Mimand ca detine un lot subtire si nu prea are cu cine juca, tanarul antrenor din Tei i-a pacalit insa pe baietii lui Dorinel, care, cazand in cursa intinsa, s-au cam lasat pe tanjeala, lucru ce i-a impins in gura pierzaniei. Degeaba s-au frecat ei mai apoi la ochi si au incercat sa se trezeasca din somnolenta, fiindca Moti si Niculae le-a facut pocinogul trantindu-le cate-o ghiulea in halaul nefericitului portar Grahovac. Se poate spune ca echipa din Stefan cel Mare a jucat bine, cu daruire, urmarind cu darzenie victoria, spre diferenta de campioana actuala, Otelul, care, in urma jocului prestat, ne-a deziluzionat si a reusit sa ne vare frica in suflete la gandul ca va da, destul de curand, piept cu Manchester United, invingatoarea de alaltaieri, cu 8-2, a producatorilor de armament, Arsenal! Izbanda cainilor rosii a nascut o multime de valuri de bucurie in Tei, dar nu numai acolo, ci si printre cei cinci sute de meseni aflati in cortul de la Otopeni, unde isi sarbatoreau la ora aia nunta Cristi Borcea si tanara lui mireasa.

Nu stim daca printre petrecareti s-a aflat si bossul Sportului Studentesc, dar, oriunde s-ar fi gasit, domnia sa nu s-a putut bucura nicicum, din contra, credem ca a fost in mod sigur bantuit de tristete, stare de inteles daca ne gandim la echipa pe care o finanteaza, obligata de fotbalistii lui Paszkany sa inghita pe nemestecate sase portii de varza a la Cluj. Se pare ca „gasca papagalilor”, cum i se spune in ultima vreme din pricina ca a ajuns ciuca batailor, este in mare suferinta. Tot duminica seara, la ora cand doarme jumatate din populatia tarii, Steaua, aflata in pribegie la Ploiesti din cauza vitregirii de terenul din Ghencea, a invins cu 2-0 echipa din Targu Mures, care s-a zbatut cat a putut, dar stradania ei a fost de-a surda. Acum, campionatul primei ligi face o pauza, iar noi asteptam cu sufletul la gura intalnirea lui Piturca de pe Arena nationala cu echipa Frantei.

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger