Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala Polivalenta

Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala Polivalenta

Autor:

Primaria Capitalei a anuntat, ieri, ca va construi o noua sala polivalenta de 20.000 de locuri, ce va fi situata langa Arena Nationala. Initiativa Gabrielei Firea a fost deja aprobata cu 30 voturi “pentru” in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, suma privind construirea unei noi sali polivalente, cu 20.000 de locuri, fiind de 138 de miloane de lei.

 

sala poli Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala PolivalentaProiectul privind aceasta investitie a fost introdus pe ordinea suplimentara a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, si a fost anuntat, la inceputul sedintei de primarul general, Gabriela Firea. „Vom avea o sala polivalenta, o sala multifunctionala, dupa epopeea pe care a trait-o acest proiect. sala polivalen Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala Polivalenta sala polivalentaa Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala PolivalentaDupa cum stiti a fost o licitatie acum cativa ani, care a avut nenumarate contestatii si in final a trebuit sa o luam de la capat, deoarece acel contract a fost anulat. Avem indicatorii tehnico-economici cu o capacitate de 20.000 de locuri, cu 5 terenuri de sport. Nu pot fi comparate costurile cu alte sali din tara. (…)Vom avea o sala cu care sa ne mandrim. Costul va fi 138 de milioane de euro”, a anuntat, ieri, primarul general, Gabriela Firea.


1 Comentariu la Bucurestiul va avea, in sfarsit, o noua Sala Polivalenta

  1. MARCU ANTON

    Comane -vezi ba ziariciule ca la inceput scrii costul de 138 mil.lei, apoi spre final de 138 mil. euro! Daca traiesti pe pamint si nu pe luna ar trebuii sa-ti dai seama ca nu e tot una !!! Si oricum costul e imens !! De banii aia normal ar face 4 asemenea sali! Sa facut vreo licitatie ceva tati? Ca esti ziaricius ar trebuii sa stii, sa te documentezi!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!