AcasăSPORTBucurestii sub asediu: dupa unguri, ne invadeaza si turcii!

Bucurestii sub asediu: dupa unguri, ne invadeaza si turcii!

Fanii turci vor invada astazi strazile Bucurestilor

Echipa nationala a Romaniei infrunta maine seara, pe „Arena Nationala”, reprezentativa Turciei, meci decisiv pentru obtinerea locului 2 in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale, care asigura prezenta la barajul de calificare.

Fanii turci vor invada astazi strazile Bucurestilor
Victor Piturca indeamna la prudenta

Daca aportul vedetelor Arda Turan si Burak Yilmaz este incert, din cauza problemelor medicale, turcii sunt siguri, totusi, ca la Bucuresti vor avea parte de ajutorul fanilor. In jur de 3.000 de „otomani” sunt asteptati pe „Arena Nationala”, insa numarul sustinatorilor „Semilunei” poate fi mult mai mare, tinand cont de numeroasa comunitate turca de la noi din tara. Considerat unul cu grad ridicat de risc, meciul din aceasta seara este al doilea soc de care are parte Capitala in decurs de numai patru zile, dupa vizita maghiarilor, prilejuita de partida Romania – Ungaria. Se spera, insa, ca bilantul va fi cu totul altul decat la confruntarea de vineri, cand „ultrasii” veniti din Budapesta si imprejurimi au creat haos in Centrul Vechi, devastand terasele a doua baruri. Prejudiciul estimat este de 15.000 de euro, pagube insemnate fiind raportate si de RATB, care reclama vandalizarea catorva vehicule de transport public.

„Ieniceri” la pat

Cu 24 de ore inaintea jocului de la Bucuresti, selectionerul Fatih Terim nu stie pe ce fotbalisti se poate baza. Titulari incontestabili, Gokhan Gunal si Arda Turan sunt cazuti la pat, acuzand stari febrile si dureri de cap. La Vestile proaste au continuat sa vina si dupa antrenamentul de duminica, la care s-au accidentat atacantii Burak Yilmaz si Mustafa Petekmak. Celor patru li se adauga Umut Bulut si Nuri Sahin, insa ultimii au sanse, totusi, sa se recupereze pana la meciul cu Romania.

Piturca joaca pe contraatac

Constient ca nu are niciun rost sa atace Turcia din primul minut, clasamentul si jocul rezultatelor fiindu-ne favorabile, selectionerul Victor Piturca pregateste echipa nationala pentru un joc pe contraatac. Ieri, intr-o conferinta de presa, antrenorul „tricolorilor” a vorbit despre tactica pe care o va aborda diseara: „Avem un usor avantaj, pentru ca noua ne convine si un egal, deci nu vom risca precum o fac turcii. Dar, ei asa joaca de obicei, pe atac, au un stil literalmente ofensiv, mai ales de cand a venit pe banca Fatih Terim. Insa, repet, noi nu vom risca”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger