AcasăSPORTBucsaru a dat-o si pe Zenaida!

Bucsaru a dat-o si pe Zenaida!

Patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, si-a maritat si fata cea mica. Zenaida si-a unit destinele cu alesul inimii sale, George Dumitrascu, un tanar expert in finante.

Dumitru Bucsaru si patronul localului, Nicusor Stan, pun la punct ultimele detalii

Sambata seara, la centrul de evenimente Ambasad’or din Otopeni, Zenaida – fiica lui Dumitru Bucsaru – s-a maritat cu George Dumitrascu, un tanar care activeaza in domeniul financiar. In urma cu 10 luni, la nunta Ramonei Bucsaru, cealalta fata a afaceristului, lumea fotbalului a fost prezenta in par. Sambata, insa, doar fostul arbitrul Ion Craciunescu a reprezentat sportul rege.

Nunta in stil american

Mirii au pasit printr-o ploaia de artificii

Petrecerea s-a desfasurat la Otopeni, intr-un cort in valoare de cateva sute de mii de euro, sub atenta observatie a lui Nicusor Stan – patronul stabilientului – si al adjunctului acestuia, Eugen Sorescu. Zenaida (26 de ani) si mirele George (26 de ani) si-au facut intrarea printr-un vulcan de artificii, de langa o piscina umpluta cu nuferi albi si violeti, inconjurata cu lumanari. Cei 250 de invitati s-au bucurat de meniul mediteranean, dar n-au lipsit nici berbecutii sau purcelusii de lapte la protap.

Prima fata a dat-o patronului unei fabrici de pantofi

Zenaida si George, alaturi de nasii lor

Ramona si Zenaida Bucsaru sunt fiicele patronului Unirii Urziceni din prima casatorie a acestuia. Mai multe surse din media afirma ca Zenaida, mezina familiei, detine 73% dintre actiunile companiei Green City Construct. In toamna anului trecut, Ramona Bucsaru s-a maritat cu Ionut Glavan, proprietar al unei fabrici de pantofi.

Buscaru s-a retras sa vada finala Ligii Campionilor

Muzica a fost asigurata de Calin Geambasu Band si de cantaretele Nico si Elena Gheorghe. Spre dimineata, voia buna a fost asigurata de Nelu Ploiesteanu si taraful acestuia. Dupa focul de artificii, Dumitru Bucsaru s-a retras impreuna cu ceilati barbati, pentru a urmari finala Ligii Campionilor, in zona lounge a locatiei.

Ion Craciunescu a fost prezent la nuntiile ambelor fete ale lui Bucsaru

 

author avatar
Sebastian Stan
3.861 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger