AcasăSPORTBranestiul poate ramane in Liga 1, desi nu vrea

Branestiul poate ramane in Liga 1, desi nu vrea

Pandurii baga mortul in casa ilfovenilor. Desi a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1, Victoria Branesti – grupare deja retrogradata in urma rezultatelor stabilite pe teren – nu-si doreste sa joace pe prima scena din cauza lipsei banilor. Branestiul a inregistrat sapte infrangeri consecutive si se afla pe penultimul loc al clasamentului.

Paradoxal, echipa pregatita de Ciprian Urican ar putea ramane pe prima scena, desi ilfovenii nu-si permit financiar sa faca asta. Pandurii Tg.Jiu se afla in pericolul de a fi neprogramata, deoarece pana ieri clubul lui Condescu nu reusise sa faca dovada platii debitului de 3.535.468 catre International Curtea de Arges. In aceste conditii, aflandu-se la a doua neprogramare in acest retur, dupa cea cu Otelul, gorjenii vor fi retrogradati direct in Liga 3. Urmatoarele clasate, Universitatea Craiova si Unirea Urziceni, nu au primit licenta pentru sezonul 2011-2012, astfel ca Victoria Branesti ar fi prima optiune pentru ocuparea locului vacant in prima liga.

S-ar putea reduce numarul de echipe

Conducerea LPF se bucura de ceea ce se intampla, deoarece ar putea sa-si puna mai repede planul in aplicare, acela de a reduce numarul de echipe din Liga 1, de la 18 la 16. Mircea Sandu a propus acest lucru, iar Dumitru Dragomir a acceptat, regula urmand a fi introdusa din sezonul 2012-2013.

author avatar
Sebastian Stan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger