AcasăSPORTBoxerul Sorin "Pantera" Tanasie trece la kickboxing

Boxerul Sorin „Pantera” Tanasie trece la kickboxing

Sorin "Pantera" Tanasie

Craioveanul Sorin „Pantera” Tanasie pare dornic sa incerce cat mai multe experiente in lumea sporturilor de contact.

Sorin "Pantera" Tanasie

Dupa o cariera in box, care mai continua cu intermitente si in ziua de astazi si, dupa un prim meci in artele martiale mixte disputat in ianuarie 2014, Tanasie va debuta pe 16 octombrie la Sibiu in ringul de kickboxing.

Fost campion mondial de juniori, considerat la un moment dat un mare talent al boxului romanesc, Sorin Tanasie isi va incerca puterile la Sibiu in fata maghiarului Aron Szilagyi.

Adversarul lui Tanasie a mai luptat in Romania in octombrie 2014, la Botosani, in gala de MMA RXF 13 unde l-a invins prin ghilotina in runda a treia pe bacauanul Florin Lupu.

Szilagyi, 19 ani, este practicant de kickboxing, MMA si box. Tanasie a decis sa incerce experiente si in alte zone din lumea sporturilor de contact in situatia in care numarul galelor de box profesionist organizate in Romania in ultimii ani a scazut foarte mult.

Aron Szilagyi

Gala internationala de kickboxing de la Sibiu in care va lupta Sorin „Pantera” Tanasie este alcatuita din 11 meciuri, iar in capul de afis se vor intalni olandezul Albert Kraus si unul dintre cei mai populari luptatori romani, bucureşteanul Marius Tita.

Vor mai urca in ring, printre altii, ieseanul Sebastian Ciobanu supranumit „Fiul lui Dracula”, greul brazilian Jhonata Diniz invins de Daniel Ghita la decizie in 2012 in circuitul Glory, clujeanul Dorin Stan si boxerul timisorean Cosmin Joltea.

author avatar
eNational
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger