AcasăSPORTBoxerul roman Ronald Gavril, la un pas de un meci pentru titlul...

Boxerul roman Ronald Gavril, la un pas de un meci pentru titlul mondial

Bacauanul Ronald Gavril, marea speranta a Romaniei la box profesionist, a bifat, sambata seara, o noua victorie spectaculoasa.

Pugilistul roman s-a impus prin knock-out, in repriza a saptea, in fata americanului Thomas Falowo, intr-un meci disputat chiar pe terenul adversarului, la Las Vegas.

A fost a zecea victorie obtinuta de Gavril, din 10 meciuri sustinute la profesionisti, si a opta victorie obtinuta prin knock-out. Bacauanul a dominat copios partida, reusind sa-l faca knock-down pe Falowo in repriza a treia, inainte de a-l rapune definitiv.

Succesul obtinut de Gavril si mai ales modul in care bacauanul a evoluat ii face pe oficialii IBF sa-l implice pe roman intr-un meci eliminatoriu pentru centura mondial.

Astfel, exista posibilitatea ca, anul viitor, Gavril sa se bata cu un pugilist din primii cinci ai lumii la categoria supermijlocie. Invingatorul ar urma sa obtina dreptul de a se bate cu detinatorul centurii mondiale, care in prezent este nimeni altul decat britanicul Carl Froch.

„Cobra” a cucerit centura IBF dupa ce l-a facut knock-out pe Lucian Bute pe 26 mai 2012, la Nottingham. Interesant este ca la centura detinuta de Froch inca viseaza si Bute, care isi doreste sa-si ia revansa in fata pugilistului britanic.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger