AcasăSPORTBourceanu si Tatarusanu refuza Steaua: vrem sa plecam!

Bourceanu si Tatarusanu refuza Steaua: vrem sa plecam!

Bourceanu si Tatarusanu cauta noi provocari profesionale

Doi dintre cei mai importanti jucatori din lotul campioanei Steaua Bucuresti refuza sa-si prelungeasca angajamentele scadente in vara, indiferent de ofertele primite pana acum din partea conducerii clubului.

Bourceanu si Tatarusanu cauta noi provocari profesionale

In pofida staruintelor presedintelui Valeriu Argaseala (din cate se pare, jucatorii nu-l accepta la negocieri pe managerul Mihai Stoica!), care are mandat de la finantatorul Gigi Becali sa se ocupe de aceasta problema, Alexandru Bourceanu si Ciprian Tatarusanu raman fermi pe pozitii: niciunul nu semneaza noi contracte cu Steaua! La 28 de ani, capitanul este constient ca in vara poate prinde ultimul „tren” spre un transfer in strainatate, probabil ultimul obiectiv al unui fotbalist care, pe plan intern, a cucerit toate trofeele posibile; in cazul portarului (27 de ani), apropiatii acestuia stiu ca Ciprian vrea sa plece definitiv din tara, impreuna cu iubita sa, motiv pentru care i-a cerut impresarului sa-i prezinte cele mai bune oferte venite pe numele sau.

Alaturi de cei doi, din Ghencea vor pleca alti trei jucatori, anunta „fanatik.ro”: Doru Bratu, Gabi Matei si Andrei Prepelita. Gigi Becali nu vrea sa le mai plateasca salariile, in conditiile in care antrenorul Laurentiu Reghecampf apeleaza rar spre deloc la serviciile acestora.

Elvetienii au alta politica

Spre deosebire de Steaua, la FC Basel nu sunt probleme de acest gen, din contra. Cu cateva zile inaintea deplasarii la Bucuresti, conducerea gruparii elvetiene le-a prelungit contractele vedetelor Fabian Frei si Kay Voser. Primul a semnat o intelegere valabila pana in 2017, in timp ce al doilea va mai ramane la echipa inca trei ani.

author avatar
eNational
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger