AcasăSPORTBourceanu musca mana celui care l-a dus la Trabzonspor

Bourceanu musca mana celui care l-a dus la Trabzonspor

Alexandru Bourceanu

De parca ar fi o jucarie cu baterii si cheita, mijlocasul Alexandru Bourceanu a fost „incarcat” si pus sa-i atace pe fratii Becali, in fond cei care au adus Stelei oferta de la Trabzonspor.

Alexandru Bourceanu
Victor Becali
Anamaria Prodan

Fostul capitan din Ghencea n-a excelat niciodata prin declaratii spumoase si fraze inteligente, nici macar prin joc, dar transferul in Turcia a trezit mistoul ieftin din el. Chiar daca acum doarme pe un salariu de 800.000 de euro obtinut si multumita telefoanelor date de Victor Becali, care i-a facut Stelei rost de o oferta pentru rudimentarul mijlocas de 29 de ani, Bourceanu a inteles sa-i multumeasca binefacatorului sau in cel mai pur stil „Anamaria Prodan”. Intr-atat si-a dorit sa-si satisfaca agentul, incat i-a copiat si cuvintele; ieri, varul lui Gigi Becali a fost gratulat cu epitetul „limbut” atat de AMP, cat si de Bourceanu, de juri ca mesajul a fost scris de una si aceeasi persoana! Mai intai, pentru „fanatik.ro” a vorbit galateanul: “Nu imi doresc sa intru in polemica cu acest specimen! Este mult sub nivelul meu, al antrenorului Reghecampf, al echipei Steaua si chiar al multora din viitorii indivizi cu care va coabita in curind… Nimic misterios sau surprinzator in acest fel de a gandi al acestui badaran limbut. Secretul tine, pur si simplu, de prostie si invidie. Ratatii din Pipera au ajuns cunoscuti pentru ca regulile de competitie si egalitatea de sanse au fost starpite. Daca Anamaria Reghecampf isi facea mai devreme loc in meseria asta, aceste exemplare primitive erau de mult excluse din vizorul acestei generatii ignorante si lenese de carte sau efort”.Aproximativ acelasi text a fost reprodus imediat si de sotia lui „Reghe”: „Limbutul asta de Victor gandeste precum scroafa in copac. Omul e atat de pierdut si de limitat, incat ajunge sa inventeze lucruri incredibile doar pentru a denigra familia Reghecampf! In ultimii ani, cei doi frati nu s-au remarcat decat prin aparitiile de la DNA si prin nivelul de degradare lingvistic fara precedent. Nu exista termen de comparatie intre ei si noi si atunci apare disperarea. Iar cand esti disperat, inventezi, fabulezi, clachezi si ajungi sa porti bratara pe mina”.

„L-am luat pe Gattuso”

Turcii sunt in extaz dupa transferul capitanului stelist. „Medyatrabzon.com” a titrat: „Gattuso vine la Tranbzon!”, caracterizarea internationalului roman fiind facuta in termeni elogiosi: „Este un jucator care pune mult accentul pe jocul fizic si are un sut puternic. In acelasi timp se descurca bine cu mingea, reusind noua pase decisive in 32 de meciuri. A fost, alaturi de portarul Tatarusanu, jucatorul cu cele mai multe minute jucate in acest sezon”.

Il cumpara pe Sinmartean?

Prin acest transfer, Victor Becali a bagat in conturile Stelei 1,3 milioane de euro, bani pe care managerul Mihai Stoica vrea sa-I foloseasca pentru achizitionarea lui Lucian Sinmartean. Din cate se pare, Gigi Becali si-a dat deja acceptul pentru demararea tratativelor cu mijlocasul Vasluiului, un acord intre parti fiind iminent. „Am vorbit cu Gigi si speram sa-l luam acum pe Sinmartean”, a confirmat Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger