AcasăRecomandariBouchard joaca in Cupa Federatiei si apoi merge la Stuttgart!

Bouchard joaca in Cupa Federatiei si apoi merge la Stuttgart!

Vestea ca Simona Halep nu va juca pentru Romania in Cupa Federatiei le-a dat apa la moara jurnalistilor canadieni, care au tinut sa-i arate jucatoarei noastre cum se comporta o mare campioana.

Eugenie Bouchard, data exemplu Simonei Halep

Si au ales s-o dea exemplu pe Eugenie Bouchard, asta chiar daca „Genie” n-a confirmat, inca, faptul ca va fi prezenta la intalnirea din Cupa Federatiei. Totusi, toate semnele indica prezenta ei pe hard la duelul cu romancele. Publicatia „La Presse” comenteaza in termeni malitiosi absenta Simonei, care din comoditate a ales sa nu vina in Canada: „Cea mai buna jucatoare a romancelor – Simona Halep, clasata pe locul 3 in ierarhia WTA -, s-a intors in Europa dupa prestatiile excelente de la Indian Wells  si Miami. Dar, nu va participa la Cupa Federatiei, ea preferand sa joace in Germania, la Stuttgart. Pe de alta parte, Eugenie Bouchard va participa si ea la Stuttgart, dar va fi pe teren si impotriva Romaniei!”.
Concluzia nord-americanilor este aceea ca „Romania are trei jucatoare in Top 100, dar toate sunt adversare mult mai accesibile pentru Bouchard decat ar fi fost Halep”. Intalnirea Canada – Romania va avea loc la Montreal in weekendul 18-19 aprilie, iar turneul de la Stuttgart va debuta luni, 20 aprilie.

Niculescu, accidentata pentru Canada, apta pentru Katowice

Eugenie Bouchard, data exemplu Simonei Halep

Un caz oarecum similar cu al Simonei Halep il reprezinta Monica Niculescu. Aceasta i-a anuntat pe oficialii FR Tenis ca nu poate juca in meciul cu Canada, deoarece sufera de o fasciita plantara la piciorul drept, afectiune care genereaza dureri insuportabile. Inlocuita cu Andreea Mitu, Niculescu si-a vazut de programul ei si s-a inscris in turneul WTA de la Katowice, din Polonia. Ieri, in prima runda, nu i-a dat nicio sansa frantuzoaicai Kristina Mladenovici (56 WTA), de care a trecut in doua seturi, 6-4, 6-4.

„Serena si Sarapova sunt cele mai bune”

Deloc preocupata de acest scandal pornit in jurul absentei ei de la Cupa Federatiei, Simona Halep comenteaza pe marginea rivalitatilor din tenisul feminin. Si o face in termeni elogiosi la adresa primelor doua jucatoare din circuit: „Sarapova si Serena (foto) sunt cele mai bune din lume, mie imi place tot timpul sa invat de la cel care e mai bun ca mine. Sarapova… felul cum se prezinta pe teren tot timpul, foarte profesionista si, cum sa spun, se dedica total fiecarei mingi in timpul meciului. Si Serena, pentru ca are varsta pe care o are si inca vrea sa fie campioana. Pentru mine asta inseamna foarte mult si imi da incredere si curaj ca eu mai am multe de facut in viata. Ceea ce am facut pana acum este ok, dar nu wow”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger