AcasăSPORTBotezatu vrea sa-i dezbrace pe baietii de la Asesoft!

Botezatu vrea sa-i dezbrace pe baietii de la Asesoft!

Asesoft, la castigarea ultimului titlu

Campioana Romaniei la baschet masculin a incheiat un contract de colaborare cu designerul Catalin Botezatu. Acesta le va produce baschetbalistilor vestimentatia din afara terenului. In plus, partile au stabilit sa scoata un calendar nud, dupa modelul nationalei de rugby a Frantei.

Asesoft, la castigarea ultimului titlu

La vremuri noi, haine noi. Designerul Catalin Botezatu se va ocupa de vestimentatia baschetbalistilor de la Asesoft Ploiesti. Acesta va avea grija ca jucatorii lui Vladimir Arnautovici sa tina pasul cu ultimele tendinte in materie de moda si accesorii.

Botezatu, cel mai apreciat designer roman

Pentru inceput, Bote va crea doar tinute oficiale, iar in luna decembrie va fi scos pe piata un calendar nud, dedicat baschetbalistilor, dupa modelul nationalei de rugby a Frantei. Botezatu vrea sa aduca un fotograf de renume mondial pentru a realiza cadrele respective.

Rugbystii francezi, in calendarul anual

Ultimele calendare ale francezilor au fost facut de Francois Rousseau, o somitate in materie. Ele au aparut pentru prima data in 2001, iar din 2004 apar impreuna cu un DVD, sub titulatura „Dieux du Stade” (Zeii stadioanelor). Prezentarea oficala va fi facuta inaintea debutului celor de la Asesoft  in EuroChallange.

author avatar
Sebastian Stan
1.957 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger