AcasăSPORT Bosniacul Poturak a sarit sa-l bata pe promotorul Edi Irimia

Bosniacul Poturak a sarit sa-l bata pe promotorul Edi Irimia

Poturak se indrepta nervos spre promotorul Irimia

Face ce face promotorul roman Eduard Irimia si intra mereu in gura lupilor, dupa managerul lui Daniel Ghita, organizatorul circuitului SuperKombat fiind aproape sa fie altoit si de luptatorul bosniac Dzevad Poturak.

Poturak se indrepta nervos spre promotorul Irimia

Cel mai mare dintre fratii Poturak si romanul Sebastian Ciobanu s-au luptat, sambata seara, la SuperKombat Arad pentru un loc in SuperKombat Final Elimination, gala ce va avea loc pe 10 noiembrie, la Craiova. Desi „Fiul lui Dracula” a dominat meciul aproape in totalitate si a obtinut victoria la decizie, Poturak nu a fost multumit de rezultat si s-a indreptat val-vartej catre Eduard Irimia pentru a-i reprosa acestuia ca organizeaza galele doar pentru a-i promova pe luptatorii romani, chiar daca acestia au valoare sau nu.

Este a doua oara in decurs de o saptamana in care promotorul roman este atacat, el primind amenintari cu moartea din partea unuia dintre managerii straini ai lui Daniel Ghita dupa gala K1 din 14 octombrie, de la Tokyo. Alaturi de Sebastian Ciobanu, la gala SuperKombat Final Elimination si-au asigurat prezenta si alti luptatori precum Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi, cehul Roman Kleibl, englezul Daniel Sam, bielorusul Alexey Ignasov, francezul Freddy Kemayo sau olandezul Ismael Londt. Cu ocazia evenimentului din 10 noiembrie va fi inaugurata noua Sala Polivalenta din Craiova.

author avatar
Cristi Ionita
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger