AcasăSPORTBorcea vrea sa-l inscrie pe Patrick la un liceu din Miami!

Borcea vrea sa-l inscrie pe Patrick la un liceu din Miami!

Fostul actionar dinamovist cauta sa isi tina aproape baiatul cel mare, mai ales dupa ce Patrick Borcea s-a retras de la liceul elvetian „Aiglon College”, acolo unde a fost admis in toamna trecuta.

Patrick este intaiul nascut al ex-finantatorului dinamovist

Ca orice parinte, si Cristi Borcea se ingrijeste de viitorul copilului, mai ales ca vorbim despre Patrick, baiatul cel mare. Neadaptarea la rigorile scolii elvetiene si revenirea juniorului in tara l-au convins pe fostul presedinte de la FC Dinamo ca este momentul sa se implice in rezolvarea acestei chestiuni.

Borcea locuieste la Miami de un an

Cristi Borcea si-ar fi intrebat fiul daca nu vrea sa mearga la studii in Statele Unite, acolo unde exista numeroase licee private cu rezultate excelente.

Aici ar urma sa invete Patrick Borcea

Gandurile afaceristului s-au indreaptat spre „Beachside Montessori Village”, un fel de „Jean Monnet” de pe coasta Atlanticului, liceu la care restaurantul lui Borcea, „La Vendetta”, asigura elevilor meniul zilnic, respectiv gustare, plus cereale, biscuiti, iaurt si lapte. Cu proxima vizita pe care o va efectua la Miami, Patrick va fi dus de tatal sau sa viziteze „Beachside Montessori Village”, institutie de invatamant elitista, la care sunt inscrisi copiii catorva dintre oficialitatile de prim rang din oras, printre care fiul primarului Peter Bober si cel al sefului Politiei Statale.

„Profesorii erau mult prea exigenti” in Elvetia

Clasa a 9-a la „Aiglon College” a fost singura facuta in strainatate de fiul lui Cristi Borcea. Patrick a renuntat la renumita scoala elvetiana dintr-un motiv „bine intemeiat”, dupa cum singur recunoaste: „Am renuntat la scoala din Elvetia pentru ca nu ma simteam bine acolo. Nu mi-a placut deloc. Profesorii erau mult prea exigenti, iar colegii nu tocmai amabili”.

Alina a vrut sa se stabileasca definitiv in State

Casatorit de un an cu Alina Vidican, Cristi Borcea si sotia sunt stabiliti definitiv in SUA, dovada si lichidarea tuturor afacerilor din Romania. In Hollywood, Miami, Alina si Cristi Borcea conduc un restaurant cu specific mediteraneean, „La Vendetta”, dar si-au deschis si cateva firme cu domeniul de activitate tranzactii imobiliare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger