AcasăSPORTBorcea: "Negoita e un pitic complexat, un «Goofy» din desene animate, un...

Borcea: „Negoita e un pitic complexat, un «Goofy» din desene animate, un papagal, un avorton, un fatalau!”

Intr-un interviu acordat gsp.ro, fostul actionar dinamovist Cristi Borcea il ataca dur pe Ionut Negoita, despre care spune ca e un avorton, un tiriplici si un fatalau, care pozeaza in salvatorul echipei Dinamo, dar nu face altcveva decat sa gandeasca falimentul gruparii din Stefan cel Mare.

Cristi Borcea afirma ca el a fost cel care a insistat pentru cooptarea lui Negoita in actionariatul FC Dinamo, dar ca a crezut ca patronul Rin Hotel este un afacerist care vrea sa faca ceva pentru echipa asta, nu sa o indrepte catre faliment. „Ionut Negoita e un pitic complexat, un «Goofy» din desene animate, un papagal, un avorton, un fatalau… Cand eu faceam performante la Dinamo, el incepea sa studieze cum sa escrocheze statul! Culmea e ca eu l-am recomandat (n.r. sa devina actionar la FC Dinamo), cand Nicolae Badea si Dragos Savulescu puteau aduce pe altcineva. Dar l-am vazut pe langă club, l-am vazut umil, cu capul plecat, m-am gandit ca poate va munci pentru Dinamo. Daca va aduce bani cat a investit Badea, de exemplu, atunci Dinamo n-ar mai avea nici o problema”, afirma Borcea.

„Fiindca e pitic, Negoita isi pune pantofi cu toc de 10-15 centimetri!”

Fostul actionar dinamovist crede ca Negoita n-a dorit altceva deecat imagine: „De ce n-a spus de la prima conferinta de presa, atunci cand a fost instalat ca actionar la Dinamo, ca vrea sa conduca de unul singur?! De ce n-a zis de atunci ca Dinamo are grave probleme financiare, ca are datorii mari?! Ca datoriile existau! Cum sa conduca asta cel mai galonat club din Romania din 2000 incoace? Pai, imi spunea domnul Badea ca la sedinţe, fiindca e pitic, Negoita isi pune pantofi cu toc de 10-15 centimetri si-si ajusteaza scaunul sa fie la nivelul mesei. Cine il opreste pe acest piticot sa bage bani, sa aduca 4-5 jucatori de valoare la Dinamo?! Cine il opreste sa dea banii la jucatori, la angajati?! Gigi Becali a bagat peste 50 de milioane de euro la Steaua, Porumboiu 40 de milioane de euro la Vaslui, Walter vreo 12 milioane de euro doar la Cluj, Niculae 20 de milioane la Astra si n-au obtinut trofee cat am luat eu, desi sunt oameni puternici. Sa investeasca atat si piticul fara par Negoita, apoi sa discute!”

author avatar
eNational
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger