AcasăSPORTBorcea e foc si para pe Badea si Savulescu: „Dati-mi banii inapoi!”...

Borcea e foc si para pe Badea si Savulescu: „Dati-mi banii inapoi!”

Borcea si Badea vorbesc pe limbi diferite in ultima perioada

Instalarea lui Dario Bonetti pe banca tehnica i-a picurat venin in inima lui Cristi Borcea. Aflat in Statele Unite, acolo unde asteapta ca sotia Alina sa nasca, actionarul dinamovist a luat foc la aflarea reangajararii tehnicianului italian.

Borcea si Badea vorbesc pe limbi diferite in ultima perioada

Poate ca uita, dar, cu siguranta, Cristi Borcea nu iarta! Iar vorbele rostite de Dario Bonetti in 2009 („Pentru mine, Borcea este un nimeni, imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta tot ce spune el”) inca il mai scot din sarite. Cum nu s-a aflat la Bucuresti in aceste zile, Cristi Borcea a incercat sa-si impuna punctul de vedere prin telefon.

Degeaba, toate argumentele sale nu l-au determinat pe Nicolae Badea (presedintele Consiliului de Administratie) sa renunte la plan: Liviu Ciobotariu – demis, Dario Bonetti – readus antrenor! Din cate se zvoneste, ultima discutie intre Borcea, Badea si Savulescu s-ar fi incheiat cu urmatoarea propozitie: „Dati-mi banii inapoi!”. Nu este pentru prima data cand „Americanu'” si-ar exprima dorinta de a se retrage din actionariatul FC Dinamo, problemele de sanatate, dar mai ales rugamintile sotiei (Alina va naste la Miami si vrea sa se stabileasca definitiv acolo) putand fi argumente decisive spre acest pas.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
547 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger