AcasăSPORTBonetti - principal, Birindelli –secund!

Bonetti – principal, Birindelli –secund!

Ieri, Savulescu si Badea l-au insotit pe Bonetti la primul antrenament. In spatele lui Bonetti este "secundul" Birindelli

Nicolae Badea si Dragos Savulescu l-au instalat antrenor principal pe italianul Dario Bonetti, care va fi ajutat de fostul fotbalist de la Juventus Torino, Alessandro Birindelli. Inlocuitorul lui Liviu Ciobotariu, care a demisionat, a semnat un contract pe doi ani si trei luni.

Ieri, Savulescu si Badea l-au insotit pe Bonetti la primul antrenament. In spatele lui Bonetti este "secundul" Birindelli

Dinamo a orchestrat extrem de frumos iesirea din scena a lui Liviu Ciobotariu. Mai intai, s-a lansat zvonul potrivit caruia italianul Dario Bonetti va prelua functia de director tehnic – desi italianul sosise la Bucuresti cu multi colaboratori – Liviu Ciobotariu urmand sa ramana antrenor pricipal. Apoi, s-a anuntat ca tehnicianul roman nu este de acord cu noua organigrama, si ca acesta demisioneaza.

Astfel, noua formula a staff-ului tehnic ii va cuprinde pe Dario Bonetti – antrenor principal, pe Alessandro Birindelli – secund, Claudio Bozzini – antrenor cu portarii si  Umberto Ruggiero si Constantin Niculae – preparatori fizici. „Sunt foarte multumit ca m-am intors la Dinamo, pentru ca aceasta echipa face parte din inima mea si sunt fericit sa lucrez si gratis. Dar pentru putin timp!”, au fost primele cuvinte ale italianului in postura de antrenor la gruparea din Stefan cel Mare. Nicolae Badea a anuntat ca durata contractului pentru noua conducere tehnica este de doi ani si trei lun, iar obiectivele sunt realiste. „Stiu ca lui Dario Bonetti nu ii place sa piarda”, a declarat Nicolae Badea. Marea lovitura de imagine, daca se poate vorbi despre asa ceva, este angajarea la Dinamo a lui Alessandro Birindelli (37 de ani), cel care a jucat timp de 11 sezoane pentru Juventus Torino. Birindelli a mai fost secundul lui Bonetti si la nationala Zambiei.

author avatar
Sebastian Stan
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger