AcasăSPORTBonetti il trimite pe Ciobotariu la Dinamo 2!

Bonetti il trimite pe Ciobotariu la Dinamo 2!

Nicolae Badea merge pe mana lui Dario Bonetti

Sefii din Stefan cel Mare, mai putin Cristi Borcea, care nu a fost consultat in privinta noilor schimbari de la club, au decis rechemarea lui Dario Bonetti la Bucuresti. De ieri, italianul este noul director tehnic al dinamovistilor.

Nicolae Badea merge pe mana lui Dario Bonetti

Dinamo a luat exemplul liderului Ligii 1 si a produs schimbarea. Dario Bonetti a venit ieri la Bucuresti pentru a prelua postul de director tehnic, pe care l-a negociat prin telefon cu Nicolae Badea. Presedintele CA din Stefan cel Mare vrea sa produca un soc la echipa, inainte de confruntarea cu Gaz Metan Medias, din Cupa Romaniei.

Liviu Ciobotariu a ramas doar cu numele la Dinamo

Nicolae Badea crede ca italianul este cea mai buna solutie, desi CV nu-l recomanda intocmai. Car priveste Liviu Ciobotariu, deocamdata acesta nu a fost demis, el urmand sa raspunda in fata lui Dario Bonetti. Surse din interiorul clubului dinamovist sustin ca antrenorul in varsta de 41 de ani, care a tinut-o pe Dinamo pe locul 1 timp de 21 de etape, va fi „impins” catre echipa a doua clubului, care se lupta sa scape de la retrogradarea in Liga 3. „Sunt in Romania in vacanta pentru 2-3 zile. M-am intalnit cu domnul Badea pentru ca avem aceeasi pasiune, pictura”, a glumit Bonetti, la iesirea din sediul Computerland.

Ultima data, Dario a stat 4 luni!

Dario Bonetti a preluat Dinamo in urma cu trei ani, inlocuindu-l pe Mircea Rednic. In 2009, italianul a condus echipa in 13 meciuri oficiale, cu un bilant de 7 victorii, un egal si 5 infrangeri. El a reusit sa califice gruparea din Stefan cel Mare in grupele Europa League, dupa „Minunea de la Liberec”, dar jocul prestat ulterior de Dinamo nu a fost gustat de conducere, Bonetti sfarsind prin a fi demis dupa doar patru luni.

Cea mai buna referinta, Zambia

Din CV-ul lui Dario Bonetti, singurele momente de remarcat sunt cele in care a antrenat Dinamo si nationala Zambiei. Tehnicianul brescian a calificat selectionata africana la CAN 2012, fiind demis, insa, inaintea startului turneului final. Inlocuitorul sau, francezul Hervé Renard, a condus natioanala „Chipolopolo” catre castigarea Cupei Africii. In rest, pentru Bonetti au existat formatii de duzina in talia, precum Sestrese, Potenza, Galliopoli si, Valle del Giovenco, dar si echipe din „afara”, ca FC Dundee (Scotia) si Sopron (Ungaria).

author avatar
Sebastian Stan
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger