AcasăSPORTBomba vine din Spania: Cosmin Contra negociaza preluarea echipei "U"Cluj!

Bomba vine din Spania: Cosmin Contra negociaza preluarea echipei „U”Cluj!

Fostul international roman, in prezent pe banca tehnica a echipei spaniole Fuenlabrada, negocieaza preluarea gruparii Universitatea Cluj, team ramas fara antrenor dupa demisia lui Cristi Dulcea.

Cosmin Contra a pregatit in sapte meciuri echipa Fuenlabrada

Dupa sapte meciuri disputate in Segunda B (Liga a 3-a spaniola), la carma formatiei Fuenlabrada, Cosmin Contra (36 de ani) se pregateste de o revenire de senzatie in Romania. Fostul international discuta preluarea conducerii tehnice a echipei Universitatea Cluj, locul 13 in Liga 1, cu 11 puncte stranse in 10 etape. Negocierile cu Ioan Marginean, omul numarul unu la gruparea „Sepcilor rosii”, se afla in plina desfasurare, anuntul numirii lui Contra urmand sa fie facut cat de curand. „U” a ramas fara tehnician dupa demisia lui Cristi Dulca, survenita luni dimineata.

„Gurita”, neinvins in Liga 1

N-ar fi pentru prima data cand Cosmin Contra, zis si „Gurita”, preia destinele unei echipe cu traditie in Liga 1. In septembrie 2010, Contra era si jucator, si antrenor la Poli Timisoara. N-a rezistat, insa, decat 11 meciuri pe banca banatenilor, fiind indepartat de patronul Marian Iancu la finalul turului, desi Poli nu pierduse niciun joc si ocupa locul 2 in clasament. In aceasta vara s-a mai vorbit despre un interes al Rapidului pentru Contra, magnatul George Copos preferandu-l, totusi, pe Ioan Ovidiu Sabau.

Vine si cu Ochirosii?

Cu Fuenlabrada, in esalonul 3 al fotbalului iberic, Contra a inregistrat doua victorii, doua remize si trei infrangeri de la startul sezonului 2012-2013. La gruparea spaniola este legitimat si Razvan Ochirosii, fosta mare speranta a Stelei, „recuperat” de Contra de la Prahova Tomsani, acolo unde era imprumutat de Otelul. O data cu revenirea lui „Gurita” in tara, s-ar putea intoarce in Romania si Ochirosii, mai ales ca n-a evoluat in niciun meci pentru Fuenlabrada.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger