AcasăSPORTBOMBA pe piata transferurilor. "Dinamovistul" Tamas, la Steaua!

BOMBA pe piata transferurilor. „Dinamovistul” Tamas, la Steaua!

Considerat un dinamovist adevarat, dupa ce a jucat trei sezoane la gruparea din „Stefan cel Mare” si a marcat un gol decisiv impotriva lui Slovan Liberec, fundasul Gabriel Tamas e pe punctul sa semneze un contract cu marea rivala Steaua.

In varsta de 31 de ani, Tamas are mari sanse sa ajunga in Ghencea din cel putin trei motive. Steaua si-a dat deja acordul pentru plecarea lui Lukasz Szukala la Al Ittihad, deci are nevoie de un fundas central, fostul dinamovist este liber de contract si, nu in ultimul rand, aducerea lui Tamas poate insemna o lovitura de imagine.

Impresarul Ana Maria Prodan a confirmat, pentru Digi Sport, ca Tamas este prezent la arena din Bulevardul Ghencea si isi negociaza transferul la Steaua.

Cel mai probabil fostul dinamovist va semna un contract pe doi ani si jumatate. Tamas s-a despartit de curand de gruparea engleza Watford, a 11-a echipa pentru care a evoluat in cariera.

Desi fotbalistul este cunoscut drept un dinamovist infocat, Ana Maria Prodan sustine ca Tamas vrea sa joace in Ghencea mai ales pentru ca este un fotbalist profesionist si la Steaua sunt cele mai bune conditii din Liga I.

Tamas, care a marcat trei goluri in 63 de selectii la echipa nationala, ar urma sa-l inlocuiasca pe Lukasz Szukala. Steaua si-a dat acceptul ca polonezul sa plece inca din aceasta iarna la Al Ittihad, impreuna cu Lucian Sanmartean.

Gruparea din Ghencea obtine un milion de euro pentru cei doi fotbalisti, dar ar urma sa-i inlocuiasca cu doi jucatori trecuti de mult de prima tinerete fotbalistica si … liberi de contract. Pentru ca, pe langa Tamas, campioana Romaniei discuta si inregimentarea portughezului Filipe Teixeira, jucator care are mari sanse sa se desparta de Petrolul Ploiesti si care a mai evoluat pentru Rapid Bucuresti, Paris Saint Germain, West Bromwich Albion sau FC Brasov.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger