AcasăSPORTBomba: Nadal se iubeste cu italianca Pennetta!

Bomba: Nadal se iubeste cu italianca Pennetta!

Nadal si presupusa amanta, italianca Flavia Pennetta

Absent de pe teren de mai bine de opt luni, Rafael Nadal s-a fotografiat cu italianca Flavia Pennetta, iar presa iberica arunca bomba: cei doi au o relatie mai mult decat apropiata!

Nadal si presupusa amanta, italianca Flavia Pennetta

Fost lider mondial, Rafael Nadal a platit tribut in ultimii doi ani unor probleme medicale avute la ambii genunchi. Se zvonea ca acestea ar fi cauzate de constitutia fizica aparte a tenismenului, dar gurile rele spun ca Rafa, un fin amator de femei frumoase, s-ar accidenta des la genunchi din cauza numeroaselor escapade.

Oficial, Nadal este cuplat inca din 2005 cu Maria Francisca Perello, angajata unei companii de asigurari, dar pe la vestiare se aude ca de fapt relatia ar fi numai una de fatada, acesta fiind si motivul pentru care cei doi nu si-au unit destinele. De fapt, ibericul si-ar fi propus sa bifeze cat mai multe dintre jucatoarele din circuit. Iar ultima sa cucerire pare sa fie nimeni alta decat Flavia Pennetta. Italianca s-a deplasat chiar in fief-ul lui Nadal pentru a se „antrena” in ipostaze intime cu acesta. Inca un argument in favoarea relatiei este ca Flavia este si ea mare amatoare de tenismeni spanioli, italianca fiind cuplata de-a lungul timpului cu Carlos Moya sau Sergi Bruguera.

Niculescu, Gallovits si Halep – eliminate

Monica Niculescu, Edina Gallovits si Simona Halep, cele trei reprezentante ale Romaniei care au evoluat ieri in primul tur al turneului feminin de la Australian Open, au parasit rapid competitia. Cea mai rezonabila evolutie a avut-o Monica Niculescu, jucatoare care a reusit sa-i ia cinci game-uri principalei favorite, Victoria Azarenka. 87 de minute a avut nevoie super-campioana din Belarus pentru a se impune cu 6-1, 6-4. Simona Halep a fost o umbra a jucatoarei de alta data, reusind sa castige doar doua game-uri in infruntarea cu americanca Sloane Stephens, desi cele doua sunt considerate de valori aproximativ egale. Pustoaica de 19 ani, din Florida, s-a impus cu 6-1, 6-1, dupa numai 47 de minute. Edina Gallovits a fost si ea „carne de tun” in fata americancei Serena Williams. Printre frimituri de pizza si ragaituri de cola, Serena si-a sucit rapid glezna, dar tot a obtinut o victorie zdrobitoare, 6-0, 6-0. Astfel, Romania ramane pe tabloul de simplu cu numai doua jucatoare. Azi-noapte, la ora 02.00, urma sa se dispute meciul dintre Irina Begu si Agnieska Radwanska (favorita numarul patru), iar in aceasta dimineata era programata intalnirea dintre Sorana Cirstea si Kristyna Pliskova, ambele dispute contand pentru turul al doilea al competitiei feminine.

author avatar
Cristi Ionita
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger