AcasăSPORTBOMBA LA MADRID! Simona Halep, eliminata inca din primul tur!

BOMBA LA MADRID! Simona Halep, eliminata inca din primul tur!

Simona Halep a inceput cum nu se putea mai prost sezonul pe zgura, constanteanca fiind eliminata prematur de la turneul Mutua Madrid Open, competitie dotata cu premii in valoare de aproape 4,2 milioane de euro.

Desi era cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului si avea de aparat finala disputata anul trecut, Simona nu s-a regasit impotriva frantuzoaicei Alize Cornet, care s-a impus in minim de seturi, 7-6, 6-3.

Frantuzoaica a controlat primul set pana spre final, totusi Simona si-a revenit si a avut o sansa mare de a inchide actul la 5-4 pentru ea. Sportiva noastra nu a reusit sa-si fructifice avantajul serviciului. In plus, a comis o dubla-greseala in tie-break, intr-un moment total nepotrivit, si i-a oferit setul pe tava adversarei.

De aici pana la pierderea meciului a fost un simplu pas. Nervoasa, Simona nu s-a regasit in setul al doilea si a fost o umbra a jucatoarei care adunase 26 de victorii si numai trei infrangeri pana acum.

Simona pierde puncte importante in urma esecului de la Madrid, dar trebuie sa se recupereze rapid, din punct de vedere moral, pentru ca mai are cateva turnee extrem de importante unde are de aparat o multime de puncte WTA.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger