AcasăSPORTBomba in Ghencea! Parodia cu Viitorul a pus capac. Reghecampf vrea sa...

Bomba in Ghencea! Parodia cu Viitorul a pus capac. Reghecampf vrea sa plece!

UPDATE: Dupa o ora de la momentul in care a anuntat ca renunta la colaborarea cu Steaua, Laurentiu Reghecampf a intors-o ca la Ploiesti. Antrenorul Stelei a precizat ca: „Eu am spus ca nu voi participa la niciun blat si ca nu ma voi bucura atunci cand pierd. Eu nu m-am referit la patronul echipei cand am spus de lucruri murdare. M-am referit la ceea ce a aparut in presa si s-a strigat apoi prin tribune. Eu am spus ca nu se poate ca unii dintre jucatori, precum Iancu, sa aiba o asemenea atitudine. Ca sa raman la Steaua trebuie sa schimbam multe lucruri. Nu se poate ca Nikolici sa dea toate mingile la adversar. Nu se poate cu aceasta atitudine!”.

 

Ceea ce trebuia sa fie un simplu meci in familie s-a transformat intr-o adevarata bataie de cap pentru Gigi Becali. Laurentiu Reghecampf, tehnicianul gruparii din Ghencea, a anuntat ca isi da demisia dupa esecul cu Viitorul Constanta, scor 2-5.

Inaintea partidei, Reghecampf, fortat de patronul Gigi Becali, si-a trimis cei mai buni jucatori in vacanta, iar rezervele s-au facut de ras impotriva echipei patronate de Gica Hagi, nimeni altul de nasul lui Gigi Becali.

Dezamagit de cele intamplate, Reghecampf a avut puterea sa anunte, imediat dupa meci, ca „nu imi arde de glume si de ras pentru ca prestatia anumitor jucatori a fost dezastruoasa. Oamenii care conduc clubul se vor gandi ce vor face in viitor cu anumiti jucatori. Imi pare rau pentru Iancu, alta trebuia sa fie atitudinea lui. Imi pare rau pentru Gardos sau Doru Bratu. Eu probabil ca nu voi mai ramane la Steaua din vara pentru ca eu nu fac astfel de lucruri murdare la Steaua”.

Spre deosebire de Reghecampf, Gigi Becali, patronul Stelei, a avut o atitudine total iresponsabila dupa finalul intalnirii, acesta declarand, printre altele, ca „imi era frica sa nu egalam” sau ca „in seara asta a fost o chestiune de omenie, nu a fost un aranjament. Pur si simplu m-am bucurat pentru nasul meu. Eu nu fac aranjamente. Jucatorii nostri nu au jucat la turatie maxima pentru ca le-a fost jena”.

 

[youtube]gnAz2lWjA7w[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger