AcasăSPORTBomba in fotbalul romanesc! Razvan Lucescu isi pregateste revenirea in Liga I!

Bomba in fotbalul romanesc! Razvan Lucescu isi pregateste revenirea in Liga I!

Dat afara de la El Jaish, din Qatar, Razvan Lucescu s-a saturat sa stea pe bara si abia asteapta sa-si gaseasca o noua echipa.

Dorinel Munteanu, apropiat al familiei Lucescu, a anuntat, la Sport.ro, ca este foarte posibil ca Razvan Lucescu sa ajunga, in viitorul apropiat, sa o antreneze pe Dinamo. „Cainii” isi cauta cu disperare cu antrenor cu nume, mai ales dupa ce Flavius Stoican, actualul antrenor al dinamovistilor, si patronul Ionut Negoita s-au contrat dur.

Lui Negoita nu i-a picat deloc bine esecul suferit de Dinamo in partida cu Viitorul Voluntari, 1-2, mai ales ca fotbalistii lui Dinamo se plangeau de probleme musculare inca din minutul 60.

Afaceristul asteapta derby-ul cu Steaua, de sambata, si, in cazul unui nou esec, il va retrograda pe Stoican urmand sa numeasca un nou antrenor principal.

Negoita ar fi incantat sa-l aiba la dispozitie, inca de pe acum, pe Razvan Lucescu, mizand pe faptul ca numirea acestuia in functie ar putea atrage atentia lui Mircea Lucescu, personaj pe seama caruia Negoita vrea sa revitalizeze clubul Dinamo. Indiferent daca vorbim despre un ajutor financiar venit din partea lui Lucescu senior sau daca acesta va decide sa trimita in Stefan cel Mare mai multi jucatori de la Sahtior Donetk, sub forma de imprumut.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, confirma posibila instalare a lui Razvan Lucescu la Dinamo si nu exclude posibilitatea ca Flavius Stoican sa ramana secundul acestuia.

„Eu il vad pe Razvan Lucescu la Dinamo. Este un antrenor foarte bun, la fel ca Mircea Lucescu. S-a gresit cand Razvan Lucescu a fost dat afara de la echipa nationala. Si nu cred ca ar fi o rusine ca Stoican sa ramana secundul lui. Are doar sase meciuri la Dinamo si multe de invatat de la Lucescu junior” a anuntat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

author avatar
Cristi Ionita
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger