AcasăSPORTBomba anului! Maria Sarapova se marita cu Grigor Dimitrov

Bomba anului! Maria Sarapova se marita cu Grigor Dimitrov

Dupa ce a fost la un pas sa se marite cu baschetbalistul sarb Sasa Vujacic, Maria Sarapova a spus inca o data „Da”, de aceasta data ea urmand sa-si uneasca destinul cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov.

Nu exista inca o confirmare din partea celor doi, dar presa din Rusia si cea din SUA anunta ca Sarapova s-a prezentat la „Saptamana Modei” de la New York cu un inel de logodna pe mana si a incercat de zor mai multe rochii de mireasa.

Sarapova si Dimitrov sunt impreuna de aproximativ un an, iar intre cei doi se pare ca exista o dragoste nemasurata. Inainte, Sarapova a fost cuplata timp de trei ani cu baschetbalistul Sasa Vujacic. Cei doi chiar urmau sa se casatoreasca dar, in cele din urma, s-au despartit in august anul trecut.

Sarapova a pus despartirea pe seama distantei dintre cei doi, Vujacic fiind obligat sa-si petreaca majoritatea timpului in SUA, unde a jucat la Los Angeles Lakers si New Jersey Nets, sau in Turcia, fiind actualmente echipierul formatiei Anadolu Efes.

Inainte de Sarapova, Grigor Dimitrov s-a spart in figuri la bratul altei jucatoare de tenis de mare succes, in speta chiar americanca Serena Williams, lidera autoritara a ierarhiei mondiale.

author avatar
Cristi Ionita
958 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger