AcasăSPORTBoloni si Niculae, umiliti si retrogradati

Boloni si Niculae, umiliti si retrogradati

Boloni s-a facut de ras la carma lui Lens

AS Monaco, echipa atacantului roman Daniel Niculae, si Racing Club Lens, formatia antrenata de Loti Boloni, au retrogradat in liga a doua franceza.

Boloni s-a facut de ras la carma lui Lens

Gruparea monegasca a retrogradat, practic, in ultima etapa, formatia din Principat cedand pe teren propriu, scor 0-2, duelul cu Olympique Lyon, rezultat in urma caruia oaspetii si-au asigurat locul de Champions League. Dupa un inceput bun de sezon, Daniel Niculae a acuzat probleme medicale, pierzandu-si locul in formula de start. Atacantul roman a incheiat stagiunea cu patru goluri marcate in 17 meciuri. A fost prima retrogradare a formatiei AS Monaco dupa 35 de ani. Daca AS Monaco a parasit Ligue 1 in ultima runda, soarta celor de la RC Lens fusese pecetluita inca de acum cateva saptamani. Echipa antrenata de Boloni a incheiat sezonul in patru labe, cate una pentru fiecare gol incasat in confruntarea cu AS Nancy, culmea!, o alta formatie condusa, candva, de antrenorul roman.

Niculae nu a fost golgeterul care sa o salveze pe Monaco

Considerat principalul vinovat pentru catastrofalul retur, Boloni va fi inlocuit, cel mai probabil, cu fostul international belgian Enzo Scifo. In 2008, Lens a retrogradat cu un alt fost mare fotbalist pe banca, Jean Pierre Papin. Alaturi de Lens si de Monaco, in Ligue 2 a picat si Arles, de departe cea mai slaba echipa din primul esalon.

author avatar
Cristi Ionita
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger