AcasăSPORTBoloni lasa PAOK pentru Steaua!

Boloni lasa PAOK pentru Steaua!

Mass-media elena anunta ca tehnicianul Ladislau Boloni este gata sa paraseasca gruparea din Salonic pentru a reveni la echipa cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986.

Loti Boloni este in carti la Steaua

Desi Steaua abia si-a numit noul antrenor, in persoana lui Mihai Stoichita, presa din Grecia anunta ca bucurestenii cauta deja tehnician pentru stagiunea urmatoare.

“Boloni se afla cu siguranta pe lista Stelei. Chiar daca Ilie Stan a fost deja inlocuit de Mihai Stoichita, in Grecia circula deja zvonul ca antrenorul de la PAOK este sunat non-stop de patronul Stelei”, noteaza publicatia „Tema”. Boloni se afla in razboi cu arbitrii din campionatul elen, iar saptamana trecuta a declarat – pentru prima data de la sosirea sa in Grecia – ca se gandeste sa-si dea demisia din cauza persecutiilor la care este supus. Tehnicianul roman a fost si in vara trecuta in discutii cu FC Steaua, dar a refuzat salariul de 600.000 de euro pe an propus de Gigi Becalil, dar si bonusul de 1 milion de euro, pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

author avatar
Sebastian Stan
260 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu zic ca este o idee buna sa vina la Steaua. Poate reuseste sa schimbe ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger