Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Boloni, dorit presedinte la ASA Tg.Mures

Boloni, dorit presedinte la ASA Tg.Mures

Autor:

ASA Targu Mures se pregateste sa participe in premiera in Liga Campionilor. Pentru a-si face intrarea in Europa, ardelenii cauta sa se legitimizeze cu un nume mare din istoria fotbalului romanesc.

 

Boloni valiza Agerpress Boloni, dorit presedinte la ASA Tg.Mures

Boloni ramane cel mai mare fotbalist din istoria clubului ASA

Pentru asta, conducerea ASA l-a contactat deja pe Ladislau Boloni, caruia i s-a propus functia de presedinte de onoare. Oferta l-a incantat pe Boloni, care a spus ca va reflecta asupra ei. Viceprimar al orasului Targu Mures, Claudiu Maior a confirmat informatia: „Este adevarat ca am luat in discutie posibilitatea ca Ladislau Boloni sa devina presedinte onorific. Chiar am discutat cu el si a ramas sa vorbeasca in Qatar cu patronul clubului la care activeaza in prezent. Nu poate fi presedinte onorific la ASA daca munceste in alta parte”.
Referitor la lupta la titlu cu Steaua, Maior afirma ca ASA se astepta ca Dinamo sa nu piarda derby-ul de duminica: „Am mizat pe Dinamo sa scoata macar un egal. Intregul oras Targu Mures, de fapt, cred ca tot judetul Mures a fost pro-Dinamo. Ma astept ca Steaua sa faca egal cu Concordia Chiajna, apoi nu se mai poate schimba nimic in lupta pentru titlu”.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!