AcasăSPORTBogdan Stoica a reusit lovitura anului la Superkombat Giurgiu (VIDEO)

Bogdan Stoica a reusit lovitura anului la Superkombat Giurgiu (VIDEO)

Sambata a avut loc o noua gala Superkombat, de aceasta data la Giurgiu, iar Bogdan Stoica a fost eroul serii, luptatorul roman reusind un knock-out spectaculos in confruntarea cu Amir Zeyada.

Confruntarea cu sportivul egiptean se anunta a fi cea mai dura din cariera lui Bogdan, insa romanul a facut diferenta cu o „racheta” de zile mari ce l-a trimis in lumea viselor pe Zeyada.

Bogdan l-a prins cu stanga, pe contra, pe Zeyada si i-a spart nasul. Specialistii considera ca lovitura de knock-out reusita de roman poate concura cu sanse reale la titlul de cea mai spectaculoasa lovitura a anului din sporturile de contact.

Bogdan Stoica a ajuns la 38 de victorii si trei infrangeri si si-a propus ca, incepand cu 2014, sa faca pasul cel mare si sa inceapa sa devina un nume de top si la nivel mondial.

Superkombat Giurgiu a avut in prim plan si o piramida de patru luptatori castigata, oarecum surprinzator, de armeanul Jegish Yegoian. Acesta i-a invins, pe rand, pe marocanul Ibrahim Aarab, la decizie, si pe belgianul Thomas Vannest, de asemenea la decizie.

Surpriza serii a fost produsa de surinamezul Redouan Cairo, care l-a invins, prin knock-out in repriza a treia, pe Sebastian Ciobanu. Cairo a profitat de conditia fizica mai precara a lui Ciobanu si si-a luat revansa, dupa ce romanul il facuse knock-out, in repriza a doua, intr-un meci disputat la Cluj, in mai anul trecut.

[youtube]nU2886SJ4Yw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger