AcasăSPORTBogdan Oprea: „Nu poti sa imbraci trei grasi si sa spui ca...

Bogdan Oprea: „Nu poti sa imbraci trei grasi si sa spui ca ai agenti de paza!”

Bogdan Oprea a acuzat firma de paza care s-a ocupat de securitatea arenei “Ilie Oana”

Firma patronata de de Bogdan Oprea s-a ocupat de securitatea Stadionului „Ilie Oana” din Ploiesti pana dupa meciul pierdut de „gazari” cu Dinamo. Prahovenii au considerat, ulterior, ca serviciile oferite sunt prea scumpe, angajand o firma „low cost”.

Bogdan Oprea

Bogdan Oprea recunoaste ca firma sa de securitate solicita un onorariu mare. Cel mai mare! E vorba de 29.000 de euro pentru un singur meci. Boss-ul de la BGS afirma, insa, ca detine un personal calificat. „Noi avem oameni pregatiti sa previna, sa intervina, sa disperseze. Trimitem oamenii inclusiv la cursuri UEFA. Avem 18 ani de cand facem asta si pot sa zic ca suntem cei mai buni in domeniu. Nu poti sa imbraci trei grasi – asa cum s-a intamplat la meciul Petrolul – Steaua – si sa spui ca ai agenti de paza. Incompetenta celor care au asigurat securitatea la acest meci e principalul factor care a dus la producerea acelor evenimente reprobabile”, afirma Oprea.

„Cei de la Petrolul ne-au transmis ca suntem prea scumpi”

Bogdan Oprea a acuzat firma de paza care s-a ocupat de securitatea arenei “Ilie Oana”

Oprea afirma ca a face economii din problema securitatii este o sabie cu doua taisuri. „Am asigurat paza pe stadionul din Ploiesti pana la meciul cu Dinamo. Apoi ni s-a spus ca suntem prea scumpi. Unii patroni prefera sa ramana cu bani mai multi in buzunare, dar pana la urma ies mai scump, dupa ce apar incidente si trebuie sa plateasca amenzi. Noi suntem criticati ca suntem prea scumpi si prea duri cu suporterii. Este greu sa faci o perchezitie corporala adecvata fara sa incalci legea. Rapidul, de pilda, s-a plans ca a platit 29.000 de euro, dar clubul lui George Copos n-a stiut ca am avut 600 de oameni la acest eveniment sau ca UEFA ne-a laudat pentru interventiile avute asupra suporterilor polonezi recalcitranti. E problema lor ce fac de acum inainte, dar iata ce se intampla. Noi ne ocupam doar de National Arena”, afirma patronul BGS.

author avatar
Sebastian Stan
1.645 afisari

1 COMENTARIU

  1. OPREA PROBLEMA VOASTRA A BGS-ULUI ESTE FRICUTA VA CUNOSC FOARTE BINE . VOI FUGITI DE OBIECTIVELE CU PROLEME.SI NU INCERCA SA NEGI ACEST LUCRU CA STIE TOATE FIRMELE DE PAZA DIN PLOIESTI.TINETI IN BRATE NISTE INCOMPETENTI CA…-DIR.IONASCU SORIN-NU ARE NICI LICEU SI E DIRECROR – SFP OPRESCU ALIN-UN FOCHIST DEMENT CARE PENTRU EL TOATA LUMEA E PROASTA SI LISTA AR PUTEA CONTINUA…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger