AcasăSPORTBodyguardul unui fost patron de fotbal, saltat de DIICOT

Bodyguardul unui fost patron de fotbal, saltat de DIICOT

(Alin Simota - fostul patron al Jiul Petrosani)

Fostul bodyguard al lui Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petrosani, a fost saltat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pe motiv ca ar fi capul unui grup infractional.

Alin Simota - fostul patron al Jiul Petrosani

Grupul era constituit din noua persoane si era specializat in savarsirea de infractiuni de violenta, camatarie, santaj, inselaciune cu consecinte deosebit de grave si trafic de persoane. Potrivit ziarului Hunedoreanul, liderul gruparii era Constantin Cristian Litera, de 36 de ani, din municipiul Deva. Acesta a lucrat ca bodyguard pentru Alin Simota, fostul patron al Jiul Petrosani.

Constantin Cristian Litera

“In cursul anului 2011, membrii gruparii au actionat in principal pe raza judetului Hunedoara, in scopul obtinerii unor beneficii financiare substantiale din acordarea unor imprumuturi cu camata unor persoane din mediul de afaceri local si perceperea unor dobanzi lunare de 10 – 20%, precum si recuperarea prin violenta a sumelor de bani pretinse de catre invinuiti. Unele parti vatamate au fost obligate sa munceasca pe teritoriul Libiei, sumele de bani obtinute fiind predate liderului gruparii, in contul sumelor imprumutate”, spun procurorii DIICOT.

author avatar
Andra Nesu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger