AcasăSPORTBlestemul lui Pantilimon a dat roade. Mancini e istorie la Manchester City!

Blestemul lui Pantilimon a dat roade. Mancini e istorie la Manchester City!

Federica Mancini si-a aparat vila de hoti

Incapatanare lui Roberto Mancini de a nu-l folosi pe Costel Pantilimon in finala Cupei Angliei l-a costat, in cele din urma, postul pe tehnicianul italian.

Mancini a pus botul la un interviu acordat de goalkeeperul roman si s-a suparat cand Pantilimon a afirmat ca „vreau sa plec de la Manchester City pentru ca vreau sa am mai multe meciuri in picioare”.

Tehnicianul italian s-a gandit sa-l pedepseasca pe roman, care a fost doar rezerva la meciul cu Wigan, din ultimul act al finalei Cupei Angliei, desi aparase magistral in meciuri jucate pana in finala.

City a pierdut, cu 0-1, in urma unui gol marcat in ultimul minut al meciului, iar oficialii clubului de pe Etihad Stadium vor anunta oficial, luni, ca Roberto Mancini nu se mai ocupa de echipa.

Foarte probabil, secundul Brian Kidd ii va pregati pe Dzeko si compania la ultimele doua meciuri din actualul sezon.

Conform The Sun, jucatorii lui Manchester City vor pleca intr-o excursie la New York dupa incheierea campionatului, iar inaintea plecarii chilianul Manuel Pellegrini va fi instalat drept noul manager al echipei.

Dupa ce a facut minuni la carma unei echipe falimentare, Malaga, Pellegrini urmeaza sa primeasca pe mana, la Manchester City, un buget urias: 150 de milioane de lire sterline pentru achizitii, plus banii obtinuti din eventuala vanzare a unor jucatori.

author avatar
Cristi Ionita
605 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger