AcasăSPORTBiletele la finala Europa League ajung si la 26 de milioane de...

Biletele la finala Europa League ajung si la 26 de milioane de lei!

Michel Platini prezinta romanilor trofeul Europa League

UEFA a stabilit o serie de preturi de-a dreptul prohibitive. Cel mai ieftin tichet la tribuna I este de 534 de euro, iar cel mai scump ajunge la 608 euro. Daca vrei in loja, atunci trebuie sa scoti din buzunar 1.116 euro!

Michel Platini prezinta romanilor trofeul Europa League

UEFA nici nu a stat la discutii cu cei de la „Casa Fotbalului”, desi acestia din urma cunosc mult mai bine realitatile economice romanesti. De neinduplecat, subalternii francezului Michel Platini au stabilit preturile de intrare la finala UEFA Europa League – eveniment gazduit pe data de 9 mai de „National Arena” din Bucuresti – pentru locurile cele mai cochete de la Tribuna I.

Saptamana trecuta, Cristi Sapunaru a adus la Bucuresti trofeul Europa League cucerit anul trecut cu FC Porto

Pretul acestora, ustura cu adevarat, chiar si pentru oameni cu dare de mana, cu atzat mai mult cu cat in ultimul act nu exista posibilitatea de a vedea mari echipe sau mari fotbalisti!

Daca ploua … e mancare!

Suporterii au toate motivele sa fie suparati: preturile la finala sunt nesimtite!

Astfel, cel mai ieftin bilet la fotolii costa 534 de euro, iar cel mai scump ajunge la 608 euro. Federatia Romana de Fotbal a incercat sa-i induplece pe organizatori sa mai scada din pret, invocand criza economica, dar forul de la Nyon nici n-a vrut sa auda. Ce stiu cei de la Federatiei, dar nu cunosc subalternii lui Platini din Elvetia, este ca in zona fotoliilor de pe „National Arena” nu exista nicio protectie impotriva vreunor eventuale si nedorite intemperii. Partea buna, daca putem vorbi despre asa ceva la asemenea preturi, este ca spectatorii care isi vor cumpara bilete in acest sector vor beneficia, in acesti bani, si de un serviciu de catering, meniul asigurat de firma lui Kiki Iancu (departamentul de marketing din FRF) fiind unul de 5 stele.

O loja produce 13.392 euro

Cine isi permite si vrea un loc la loja la finala Europa League 2012 trebuie sa stie ca pretul de acces este unul pe masura pretentiilor: 1.116 euro! Si cum pe „National Arena” sunt 12 loje, inseamna un venit garantat de peste 160.000 de euro pentru UEFA.

„Pomana” de pe Internet

Pe 29 noiembrie 2011, FRF anunta epuizarea cotei de 20.000 de bilete on-line aferente pietei romanesti. Toate tichetele au fost vandute, asadar, prin intermediul Internetului, iar preturile au variat intre 100 de RON (la peluze) si 500 de RON (locurile centrale de la Tribuna 1 si Tribuna 2). In semifinalele UEFA Europa League s-au calificat numai echipe din Pensinsula Iberica: Athletic Bilbao, CF Valencia, Atletico Madrid si Sporting Lisabona.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.151 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger