AcasăSPORTBianca Bazaliu, asteptata de urgenta la lot dupa accidentarea Cristinei Neagu

Bianca Bazaliu, asteptata de urgenta la lot dupa accidentarea Cristinei Neagu

Handbalista in varsta de 21 de ani din Slatina, legitimata la CSM Bucuresti, a fost chemata de urgenta in Franta, pentru a intra pe teren in semifinala de vineri, contra Rusiei.

Decizia luata de antrenorul Ambros Martin vine dupa accidentarea Cristinei Neagu, suferita in meciul de miercuri seara, cu selectionata Ungariei. Hotararii comunicate inca de seara trecuta de catre reprezentantii clubului bucuresteanla care joaca Bianca Bazaliu i se adauga cateva detalii venite din partea Federatiei Romane de Handbal. „Stafful tehnic al nationalei de handbal a luat decizia de a o convoca la lot pe Bianca Bazaliu pentru faza urmatoare a EHF Euro 2018. Interul stanga al CSM Bucuresti Oficial se va alatura tricolorelor la Paris in aceasta dupa-amiaza”, a anuntat joi FRH, via Facebook.

Speranta suporterilor este aceea ca sportiva de 1,81 metri, care urmeaza sa asigure postul de inter stanga, va reusi sa aduca, alaturi de colegele sale din nationala de handbal, un rezultat cat mai bun in semifinala de vineri. In tot acest timp, Cristina Neagu a confirmat ca a fost diagnosticata cu ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept si le-a transmis fetelor de la lot ca, desi nu va mai putea juca, ramane „alaturi de fete pana la final si visul meu continua prin ele!”.

sursa foto: Facebook/Federatia Romana de Handbal

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger