AcasăSPORTBerlusconi renunta la politica pentru a revitaliza AC Milan

Berlusconi renunta la politica pentru a revitaliza AC Milan

Berlusconi vrea ca Milan sa redevina "bijuteria" din Seria A

Nici macar un an n-a rezistat Silvio Berlusconi departe de AC Milan. Fostul premier al Italiei vrea sa revina in fruntea clubului, nemultumit de sezonul dezastruos pe care il inregistreaza gruparea antrenata de Max Allegri.

Berlusconi vrea ca Milan sa redevina "bijuteria" din Seria A

In toamna anului trecut, Silvio Berlusconi (76 de ani) intentiona sa-i lase la conducerea clubului pe vicepresedintele Adriano Galliani si pe Barbara Berlusconi, fiica sa de numai 28 ani. Acestia, insa, nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, Milan aflandu-se abia pe locul 15 in Serie A, la egalitatea de puncte cu Pescara, prima formatie aflata sub linia retrogradarii.

Gazetta dello Sport sustine ca AC Milan a ajuns intr-un moment critic

Mai mult, trupa lui Max Allegri este in pericol sa rateze primavara europeana, desi face parte dintr-o grupa UCL accesibila, cu Zenit, Anderlecht si Malaga. Esecul de miercuri seara, 0-1 cu Malaga, i-a pus capac lui Berlusconi senior. Don Silvio, care a urmarit meciul la televizor, s-a declarat ingrijorat de nivelul echipei si a anuntat ca renunta la cariera politica pentru a revitaliza AC Milan. Berlusconi nu va mai candida pentru un mandat de premier la alegerile din primavara anului viitor. El este decis sa readuca formatia de pe San Siro in fruntea fotbalului european, iar misiunea sa pare a fi una

indrazneata, in conditiile in care afaceristul nu vrea sa apeleze la sustinerea financiara a unor grupuri de interese din Rusia sau din tarile arabe. Primele mutari le-a efectuat inca de ieri: i-a transmis antrenorului Max Allegri ca fiecare esec inregistrat de acum inainte ii poate fi fatal si a trasat o lista de achizitii pentru „mercato di riparazione”, lista pe care se afla inclusiv fundasul Vlad Chiriches, de la Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger