AcasăSPORTBergodi preia Rapidul

Bergodi preia Rapidul

Bergodi asteapta reintalnirea cu fanii Rapidului

Derby-ul pierdut cu Dinamo poate ramane singurul joc pe care Marian Rada l-a condus, in acest sezon, in calitate de antrenor principal al echipei giulestene.

Bergodi asteapta reintalnirea cu fanii Rapidului

Interimatul lui Marian Rada ia sfarsit dupa o singura saptamana. Deloc surprinzator, sambata, imediat ce a aflat ca Ioan Ovidiu Sabau a fost demis de conducerea clubului, Cristiano Bergodi si-a rezervat bilete la prima cursa de linie spre Bucuresti, iar luni seara s-a prezentat surazator in tribuna oficiala de pe „National Arena”, la derby-ul cu Dinamo. In aceste zile, Bergodi asteapta un semn de la George Copos, cei doi negociind si in vara venirea italianului pe banca Rapidului. Atunci, discutiile s-au sistat deoarece tehnicianul din  Bracciano pregatea gruparea Modena si nu isi putea rezilia contractul. „Somer” de aproape o luna, Bergodi este gata sa preia formatia „alb-visinie”, pe care a mai condus-o 10 etape si in 2007, fiind indepartat desi nu pierduse niciun meci in campionat! Din functia de director sportiv, cu siguranta ca Renzo Rossi, fostul sau asistent, i-a facut lobby pe langa finantatorul George Copos.

Dragomir il vrea pe Sumudica

Deloc entuziasmat de revenirea lui Cristiano Bergodi in Liga 1, presedintele LPF ar miza, mai degraba, pe un antrenor autohton. Solutia lui Dumitru Dragomir pentru salvarea Rapidului este Marius Sumudica, „singurul acceptat neconditionat de galerie. Cu siguranta ca Marian Rada va fi inlocuit. El este un bun secund, un bun rapidist, dar doar un secund. Nu cred ca Bergodi ar fi o solutie buna la Rapid. Nu rezista la Rapid, la primul meci pierdut, il ia galeria cu fulgi cu tot. Daca nu ii place galeriei ce antrenor se pune, la Rapid nu va fi liniste. Sumudica poate rezolva toate problemele de acolo”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger