AcasăSPORTBelgia merita mai mult

Belgia merita mai mult

Au fost primele declaratii ale lui Eden Hazard, capitanul nationalei belgiene, dezamagit  dupa ratarea calificarii in finala Mondialului.

” Toti am visat la aceasta finala. Dar sunt totusi multumit pentru ce am realizat la aceasta Cupa Mondiala. Cred ca am fost cea mai frumoasa echipa de la Cupa Mondiala. (…)A fost un meci care s-a decis la detalii, cum se intampla deseori intr-o semifinala. Un corner a facut diferenta. Ca suporter al echipei Frantei de cand eram mic, mi-ar placea ca Franta sa castige. Ei ne-au eliminat si sunt un pic dezamagit. Cred ca va fi bine pentru Franta”, a mai spus Hazard. Echipa  antrenata de Roberto Martinez  se va lupta pentru medalia de bronz, sambata la Sankt Petersbug , „o dezamagire enorma” spune si tehnicianul spaniol, care a considerat ca echipei sale “i-a lipsit magia in fata portii” in semifinala cu Franta.”A fost un meci foarte strans. In debutul reprizei a doua am avut un tempo mai bun, iar atunci a fost momentul in care am incasat golul, in urma unui corner. Diferenta dintre victorie si infrangere se joaca in astfel de situatii. Ne-a lipsit magia in fata portii, iar Lloris a avut interventii bune. (…)Nu i-am vazut pe francezi sa domine meciul, sa fie mai puternici mental. Primul gol s-a dovedit fatal, diferenta s-a facut la un corner. (…)Am dorit sa jucam sapte meciuri, o vom face, iar acum trebuie sa incheiem bine turneul”, a apus Martinez.

Courtois: Franta a practicat antifotbal

„La France? C’était de l’anti-football”, a rabufnit  portarul nationalei Belgiei, Thibaut Courtois, frustrat pentru ca “am pierdut in fata unei echipe care nu a fost mai puternica decat noi.” Franta s-a aparat cu 11 oameni pe ultimii 40 de metri. Jucatorii sai au ramas in jumatatea lor de teren si au mizat pe contraatacuri, profitand de viteza lui Griezmann si a lui Mbappe. Este dreptul lor. Eu am avut cateva interventii, insa nu am primit gol la o ocazie mare, in afara acelui corner. Este pacat pentru fotbal ca Belgia nu a castigat, dar daca vedem meciul, nu au fost ocazii mari. Am avut dificultati in a face pase bune, centrari bune. Este greu de castigat un astfel de meci. Ar fi putut fi 0-0 si sa se ajunga la loviturile de departajare. Dar a fost acel corner…,   a adaugat Courtois.

author avatar
Bogdan Borcea
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger