AcasăRecomandari„Beizadeaua“ Alex Rus, meci exploziv la Londra: KO in prima runda!

„Beizadeaua“ Alex Rus, meci exploziv la Londra: KO in prima runda!

Pustiul-minune al boxului, bistriteanul Alexandru Rus, a facut un meci de zile mari, sambata, la Londra, in cadrul galei de retragere a lui Catalin Zmarandescu. Daca pentru maestrul sau a fost „The Last Chapter”, se poate spune ca pentru Alex abia acum incepe drumul gloriei. „Cand arbitrul iti ridica mana si te declara castigator e cea mai tare senzatie”, ne-a declarat, in exclusivitate, Rus.

In cadrul Academiei de Sport a lui Catalin Zmarandescu a fost mare sarbatoare: gala de retragere si luptele pustilor antrenati asiduu i-au adus luptatorului roman la final de cariera numai bucurii si performante. Unul dintre baietii care l-au facut mandru pe Zmarandescu este Alex Rus, despre a carui poveste  „National” a scris pe larg. Pe scurt, insa, trebuie sa stiti ca dupa ani si ani petrecuti prin cluburi de fite, alcool si femei, bistriteanul a ales boxul la sfatul mentorului sau. Un sport dur care l-a disciplinat  si care l-a determinat sa-si doreasca sa ajunga cel mai bun. Si, credeti-ne, va ajunge, pentru ca rar intalnesti o asa ambitie la un tanar care pana mai ieri prefera noptile pierdute si roaba de sampanie de la Loft.

Catalin Zmarandescu: Sunt mandru de Alex

Sambata seara, in cadrul galei de retragere a lui Catalin Zmarandescu, Alex Rus a ridicat sala in picioare dupa ce si-a facut adversarul, Oliver Scott, KO inca din prima runda. Sa fie oare o mandrie mai mare ca aceasta in gala in care maestrul tau pune punct carierei sportive? Alex a luptat pentru titlul „international IBA – Light featherweight” si a castigat intr-o maniera decisiva: KO. „Sunt foarte fericit. Roadele se vad dupa nici un an de cand am pus piciorul prima oara in sala de antrenamente. Sper ca acum mentorul meu este mandru de mine”, a declarat Alex Rus pentru „National”. Tanarul din Bistrita povesteste ca in fiecare zi face doua antrenamente, iar pentru a ajunge la sala isi petrece o ora si jumatate in metroul londonez. „Nici un efort nu e prea mare. Momentul in care arbitrul iti ridica mana si te anunta castigator bate orice senzatie”, spune Alex, pentru care sportul este un adevarat refugiu tinand cont ca in trecut a facut tenis si ski de performanta. „Sunt fascinat de box si psihologie. Puterea noastra sta in psihic. Aici ne gasim ambitia si dorinta de a fi cei mai buni. Cand am descoperit asta am renuntat la viata pe care o duceam si am ales boxul”, afirma tanarul. De altfel, si Catalin Zmarandescu a declarat la finalul galei ca este tare mandru de elevul sau, dandu-l exemplu pe Alex Rus pentru determinarea si daruirea cu care s-a luptat in ring.

Pentru prima data in cariera sa de boxer, Alex Rus se va bate anul acesta acasa. In octombrie, Bistrita va gazdui o gala de MixKombat ce se va desfasura la Sala Scorpions unde se antreneaza Catalin Morosanu.

author avatar
Andrei Coman
1.995 afisari

4 COMENTARII

  1. Baiatul lui tata s-a facut mare. Bravo, Rus. Bravo National ca mai aduceti si astfel de povesti-exemplu pt copiii nostri.

  2. Acestea sunt stirile bune de care tinerii au nevoie .Stirile pozitive descatuseaza energiile pozitive care te fac sa spui si eu vreau si eu pot.Bravo campionule ne mandrim cu tine.Asa da.Adi Crisan.Turda

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger