AcasăSPORTBeckham, inca un accident cu Brooklyn alaturi

Beckham, inca un accident cu Brooklyn alaturi

David Beckham, un sofer cam imprudent

David Beckham a lovit o masina in Los Angeles, in timp ce se afla la volanul unui Range Rover Sport negru, iar fiul sau, Brooklyn, in varsta de 14 ani, se afla alaturi de el, pe locul din dreapta al pasagerului.

David Beckham, un sofer cam imprudent

Fostul capitan al echipei nationale a Angliei a produs acrosat masina in timp ce incerca sa se indeparteze de resedinta sa din Beverly Hills. Accidentul a fost unul usor si nu s-a soldat cu victime. Conform declaratiilor martorilor, David Beckham a iesit cu masina de pe aleea resedintei sale si a lovit o masina care venea din fata, la volanul careia se afla o femeie. Dupa accident, David Beckham s-a intors cu masina pe aleea resedintei si a asteptat sosirea politiei, pentru a da primele declaratii. Nu este prima data cand David Beckham si fiul sau Brooklyn sunt implicati intr-un accident de circulatie.

In 2011, acestia au scapat nevatamati ca prin minune, atunci cand masina pe care o conducea David Beckham, un Cadillac Escalade, a fost al treilea vehicul implicat intr-un accident in lant, pe una dintre cele mai aglomerate autrostrazi din Los Angeles.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger