AcasăSPORTBeckham, asteptat la echipa lui Zenga

Beckham, asteptat la echipa lui Zenga

Fostul international englez David Beckham ar putea semna un contract cu gruparea Al Nasr, acolo unde antreneaza Walter Zenga.
Ramas fara echipa dupa despartirea de Los Angeles Galaxy, fostul star de la Real Madrid vrea sa-si continue cariera in fotbalul arab. Vestea ca David Beckham (38 de ani) este pregatit de o aventura in zona i-a convins pe oficialii clubului Al Nasr Dubai sa-l oferteze pe englez. Prin vocea directorului tehnic Sven Goran Eriksson, ex-selectioner al Angliei, emirii au lansat o oferta „de nerefuzat” : „Simt ca David ar mai vrea sa joace, dar nu stiu unde o va face. Daca va alege sa vina la Al Nasr, ar gasi intotdeauna usa deschisa pentru el. Si nu va regreta pasul facut!”. Formatia din Emirate este antrenata de Walter Zenga, fost tehnician la FC National, Steaua si Dinamo. Dupa 13 etape disputate in campionat, Al Nasr Dubai ocupa locul 5 in clasament, cu 22 de puncte, 12 mai putine decat liderul Al Ain.
In 2004, Real Madrid platea 40 de milioane de euro pentru transferul lui David Beckham de la Manchester United. Astazi, fotbalistul a ajuns sa fie cota la doar un milion de euro.

Vezi aici cele mai frumoase goluri marcate de Beckham in cariera!

[youtube]vCFm2Czsr44[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger