AcasăSPORTBecali ramane cu regim deschis, dar e tot inchis!

Becali ramane cu regim deschis, dar e tot inchis!

Gigi Becali se bucura de anumite drepturi in regimul deschis

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, va continua sa-si execute pedeapsa in regim deschis, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a respins, ieri, contestatia Penitenciarului Jilava fata de acest regim, decizia instantei fiind definitiva.

Gigi Becali se bucura de anumite drepturi in regimul deschis

In 5 decembrie, judecatorul delegat de la Jilava a decis modificarea regimului de executare a pedepsei lui Becali, din semideschis in deschis. Penitenciarul Jilava a contestat decizia judecatorului, demersul fiind respins, ieri, de Judecatoria Sectorului 4. „In baza art. 26 alin. 8-10 din Legea nr. 275/2006 (in vigoare la momentul pronuntarii incheierii contestate), respinge ca nefondata contestatia formulata de petentul Penitenciarul Bucuresti Jilava impotriva incheierii judecatorului delegat la Penitenciarul Bucuresti Jilava nr. 1484/05.12.2013 in contradictoriu cu intimatul Becali George. In baza art. 274 alin 1 C .pr.pen., obliga petentul la plata sumei de 200 lei, reprezentand cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitiva”, se arata in decizia Judecatoriei Sectorului 4.
Pe de alta parte, Tribunalul Constanta a respins, in 20 februarie, cererea de intrerupere a pedepsei a lui Gigi Becali, pe motiv ca acesta ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Constanta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger