AcasăRecomandariBecali mai sta o tura: Dica a ajuns „principal” la Steaua!

Becali mai sta o tura: Dica a ajuns „principal” la Steaua!

Infrangerea in fata Astrei a fost ultima pentru Mirel Radoi ca antrenor al Stelei. Chiar daca finul patronului Gigi Becali si-a dat demisia, haosul continua sa fie la el acasa in clubul latidundiarului.

Becali spera sa aleaga cartea castigatoare prin avansarea in grad a lui Nicolae Dica

Duminica seara a anuntat ca pleaca, dar ieri dimineata a venit la antrenament! Dupa ce i-a pus echipa in brate lui Nicolae Dica, Mirel Radoi a asistat si la prima sedinta de pregatire din cariera tehnicianului „Dicanio”. „Probabil a crezut ca este o lectie deschisa, ca la scoala”, au glumit jucatorii pe seama fostului lor antrenor.

„Titi” Dumitriu, sef doar in acte

Chiar daca s-a speculat ca el va conduce echipa, „Titi” Dumitriu anunta ca nu este interesat sa revina pe banca Stelei. Totusi, va ramane antrenor principal in acte, pentru a evita sanctionarea campioanei de catre FRF si LPF. „Sunt antrenor principal in acte fiindca eu am licenta Pro, ca sa fie clar! Dar staff-ul cu care a venit Mirel Radoi este condus acum de Nicolae Dica, el este antrenorul echipei Steaua. Dica isi asuma ultimele cinci partide din aceasta faza (n.r. – patru in Liga 1 si una in Cupa Romaniei)”, a spus Dumitriu, care nu crede ca Gigi Becali ar trebui sa caute alt antrenor pentru partea a doua a campionatului: „Probabil ca patronul cauta variante in cazul in care echipa nu il va multumi in aceste cinci partide ramase. Dar, daca noi reusim, atunci s-ar putea intampla sa continuam si din iarna. Si daca echipa nu pierde niciun joc, ar fi normal sa continuam. Nu ar fi firesc sa se mai caute antrenor”.

Radoi ramane director sportiv

Culmea, chiar daca a demisionat, Mirel Radoi nu paraseste Steaua. Din contra, ramane angajat la clubul nasului Gigi Becali, dupa cum a dezvaluit chiar „Titi” Dumitriu: „Mirel va mai colabora cu noi, pentru ca nu este in afara clubului. El este in interiorul clubului, a ramas pe aceeasi functie, de director sportiv. Si oricand poate ajuta echipa, fiindca este capabil sa o faca. El a facut un pas inapoi pentru a reveni in sprint in fotbalul romanesc”.

ASA Targu Mures l-a ales pe Mihai Teja

Si ASA, adversara de azi a Stelei, are antrenor nou. Plecarea lui Cristiano Bergodi a reprezentat sansa lui Mihai Teja, care este tehnicianul ales de conducerea clubului muresean pentru partea a doua a campionatului.
Astfel, duelul din aceasta seara va insemna debutul pentru Nicolae Dica si Mihai Teja la noile lor echipe. Campioana nu se va putea baza pe trei jucatori importanti: Varela, Chipciu si Tosca sunt in continuare accidentati si nu au facut deplasarea spre Targu Mures.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger