AcasăSPORTBecali ii da afara de la Steaua pe Filip, Rocha si Machado

Becali ii da afara de la Steaua pe Filip, Rocha si Machado

Si dupa meciul de la Targu Jiu, Gigi Becali a ales sa analizeze evolutia jucatorilor sai. Unul dintre titulari, mijlocasul Lucian Filip, a fost anuntat ca isi poate cauta o alta echipa din iarna.

Pentru Gigi Becali, viitorul Stelei nu-i cuprinde pe Rocha, Filip si Machado

Pus primul pe lista neagra, Lucian Filip, l-a nemultumit pe finantator prin atitudinea aratata in jocul cu Pandurii. „M-am convins si cu Filip asta! Eu nici nu-l stiam, iar acum am observat ca nu-i un fotbalist care sa faca fata la Steaua. Pai, la mijloc, acolo, in zona lui, ne-a dominat Pandurii cel mai rau, acolo a fost superioritatea gorjenilor”, a declarat Gigi Becali la finalul partidei de duminica seara.

Filip

Patronul Stelei nu stie care poate fi problema lui Filip si pare decis sa nu-l mai tina la echipa si in retur: „E mai emotiv si poate ca din cauza asta nu joaca bine”. Alti doi stelisti sunt ca si indepartati din lot.

Rocha

Este vorba despre brazilienii Gabriel Machado si Adi Rocha, care nu corespund profilului de atacant dorit la Steaua de Becali: „Noi nu avem atacanti in echipa, se vede ca Nikolici e doar o solutie de rezerva, el poate sa intre pe parcurs si sa se bata cu adversarii cand sunt obositi. Iar Rocha si Machado nu sunt de Steaua!

Machado

Ei amandoi sunt lenti si nu au pic de tehnica, noua ne trebuie alt tip de jucatori”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger