AcasăSPORTBecali: "Dinu Gheorghe mi-a zis sa fac blat, sa il cumpar pe...

Becali: „Dinu Gheorghe mi-a zis sa fac blat, sa il cumpar pe Rui Duarte!”

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lansat, sambata seara, noi acuzatii la adresa presedintelui Astrei Ploiesti, Dinu Gheorghe, spunand ca este „cel mai periculos om” si ca i-a propus un blat, informeaza Prosport.

„Eu nu am spus ca am glumit (n.r. – referitor la acuzatiile anterioare). Am spus ca imi pare bine ca a sunat Porumboiu. I-am dat niste argumente, de ce am spus lucrurile astea. Daca Dinu Vama imi spune sa fac blat cu Rapid, sa il cumpar pe Duarte! Ma astept la orice de la omul asta. Mi-a zis ca e jucatorul lui si ca poate face asta. Asta e cel mai periculos om. M-am intalnit intr-un bar cu Dinu Vama si mi-a spus ca poate sa aranjeze meciul cu Rapid”, a declarat Becali la Digi Sport.

Dinu Gheorghe a replicat, tot la Digi Sport, spunand cã Becali „aruncã numai cu mizerii”. „Daca eu am facut asa ceva, sa imi faca Dumnezeu cel mai mare rau copiilor mei, daca eu nu am facut asa ceva, sa ii faca Dumnezeu cel mai mare rau copiilor lui. Gigi Becali arunca numai cu mizerii. Vrea sa il nenorocesc, sa nu mai iasa din casa niciodata? E o mizerie, cum sa se intample asa ceva? Nemernicul asta vorbeste in continuare? Becali e un nebun. A fost prostul prostilor, si-a facut o echipa care nu bate pe nimeni. Daca se ocupa el de fotbal, va dati seama unde ajunge Steaua. Unde e de ani de zile”, a spus oficialul grupãrii ploiestene.

Intr-o interventie anterioara, Dinu Gheorghe mai afirmase ca finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, ar fi discutat la pauza cu arbitrii partidei FC Vaslui – Astra, fapt consemnat si in raportul de joc. „Domnul Porumboiu a intrat in vestiarul arbitrilor la pauza. E si in raportul observatorilor. Daca un blat se face in minutul 86, inseamna ca Becali a ajuns de la cioban la om de fotbal. Dumnezeu ii va plati pentru asta, face mult rau fotbalului. El se pricepe la pascut oile, nu la fotbal”, a precizat Dinu Gheorghe.

Adrian Porumboiu a raspuns acuzatiilor, recunoscand ca a dialogat cu brigada de arbitri in pauza, atunci cand se indrepta spre cabinetul medical. „Am trecut pe culoar, spre cabinetul medical, in timpul pauzei si am avut o discutie cu arbitrii, era usa intredeschisa si le-am zis ca nu e meci de baschet. Daca domnul Dinu Gheorghe a aflat asta inseamna ca primeste informatiile si pe unde scurte si pe unde lungi”, a spus Adrian Porumboiu.

El a mai mentionat ca arbitrul Iulian Dima nu trebuia convocat la acest meci. „Iulian Dima nu trebuia delegat la acest meci, pentru ca mama lui a lucrat la mama lui Avram in casa. Nu se poate spune ca ne-a ajutat cu ceva arbitrul azi. Dimpotriva, ne-a oprit din mai multe actiuni. Ce spune Becali sunt glume. M-a sunat cineva. Am vorbit cu el, ca a vorbit cu MM, ca a vazut MM meciul si ca a dat gol Marius Constantin asa cum l-a dat. Nu are nicio noima ce spune. Lucrurile sunt foarte simple. Nu am nicio relatie cu Dinu Vama. Becali spune ca erau niste jucatori intr-un bar, cu Dinu Vama”, a adaugat Porumboiu.

Formatia FC Vaslui a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Ploiesti, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, reusind sa revina dupa ce la finalul primei reprize era condusa cu 1-0.

author avatar
Ciprian Purice
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger