AcasăRecomandariBecali da steaua crestina pe o pentagrama satanista

Becali da steaua crestina pe o pentagrama satanista

Cu un titlu aproape acontat dupa turul de campionat, Steaua pare a mai avea o singura grija pentru 2015: gasirea unei noi embleme, care sa inlocuiasca stema reintrata prin ordin judecatoresc in posesia Clubului Sportiv al Armatei.

Gigi Becali si-a dat acordul pentru noile modele de embleme
Emblemele vechi ale clubului

In urma reactiilor aparute dupa lansarea pe piata a primei embleme, o steaua bizantina, in opt colturi, de culoare galbena, Gigi Becali a cerut sa se faca nu una, ci trei noi steme. Ironiile rivalilor si atacurile suporterilor n-au ramas fara ecou, iar ieri oficialii din Ghencea au mers la OSIM sa inregistreze inca trei modele. Spre deosebire de prima incercare, noile embleme au cateva elemente asemanatoare cu vechea sigla, castigata la Inalta Curte de Casatie si Justitie de Clubul Sportiv al Armatei: in primul rand, sunt pastrate culorile traditionale ale clubului Steaua – rosu si albastru -, dar se regasesc chiar si cele doua stele care simbolizeaza fiecare cucerirea a cate 10 titluri de campioana a Romaniei. „Pana si conturul pare acelasi”, au reactionat imediat fanii, fara a parea deranjati ca Gigi Becali a ales drept sigla o stea in cinci colturi. Daca prima emblema era o stea crestina, iata ca acum latifundiarul s-a orientat spre o pentagrama, simbol satanist.
Pe 3 decembrie 2014, instanta suprema a dat o decizie irevocabila prin care marca „Steaua Bucuresti”, inregistrata de clubul lui Gigi Becali, era anulata, ea intrand imediat in posesia proprietarului de drept, CSA Steaua. La scurt timp, oficialii campioanei au sters de pe site-ul oficial pana si numele echipei – FC Steaua -, dar si vechea emblema.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger