AcasăSPORTBecali: cum sa joace femeia fotbal?

Becali: cum sa joace femeia fotbal?

Patronul gruparii roş-albastre e categoric: Satan, ţaţe şi madulare fragile, deci n-au ce cauta pe gazon

Gigi Becali a declarat ca se va retrage din fotbal daca UEFA il va obliga sa faca o echipa feminina la FCSB. Forul european le-a recomandat echipelor de club sa-şi faca o secţie de fotbal feminin, dar finanţatorul din Pipera nici nu vrea sa auda de acest subiect: fotbalul şi boxul nu-s potrivite pentru femei pentru ca le „schimonosesc”.

Patronul gruparii roş albastre e categoric Satan ţaţe şi madulare fragile deci n au ce cauta pe gazon

„Ma retrag din fotbal. Cum adica? Faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Mai fac şi eu pacatele mele, unele lucruri, de idolatrie, mai am… Dar lucru nefiresc nu fac. Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum sa joace femeia fotbal? Ce e aia sa joace femeia fotbal? Ea nu e facuta, in plus de asta, madularele ei nu sunt facute pentru fotbal, ţaţe, altele şi altele…Femeia a fost facuta de Dumnezeu din barbat şi pentru barbat. Ea a fost facuta frumoasa, formele ei te atrag, ea a fost facuta sa fie atras barbatul de ea. Atunci noi batjocorim formele femeii, pe care le-a facut Dumnezeu ca sa-l atraga pe barbat. Noi o schimonosim pe femeie daca o punem sa joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie sa faca box. Iar o schimonosim pe femeie. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. numai ca fotbalul şi boxul o schimonosesc pe femeie.” In iunie, Federaţia  Romana de Fotbal a primit o  inştiinţare  de la UEFA privind infiinţarea de secţii de fotbal feminin pentru toate cluburile din Liga 1, dupa modelul ţarilor nordice sau, mai nou, din Spania, Italia sau Marea Britanie.

author avatar
Bogdan Borcea
464 afisari

3 COMENTARII

  1. Gigi Becali este fin… prea tolerant!
    Eu spun ca orice sport in care femeia loveste – cu mana, cu piciorul, … cu orice spre sau orientat intr-un adversar este impotriva firii sale.
    Femeia care DA VIATA nu trebuie sa loveasca nici o persoana, nu trebuie sa exercite forta producand suferinta.
    Nici lupte, nici demonicele arte martiale, nici volei, nici handbal – care cere lovituri in „lupta” corp la corp. si altele asemenea.
    Femeia care se implica in activitati agresive, „rautacioase” … pierde demnitatea si nobletea devenind un model fals de agent de distrugere, de provocare a raului.

  2. E adevărat sunt câteva sporturi care deformează femeia, sporturile de contact, fotbal, haltere, culturismul, box. Cer comitetului olimpic interzicerea acestor sporturi pentru sexul frumos și incurajarea gimnasticii sportive ritmice și artistice, patinajului artistic, înotului sincron, fitnissului sau calaritului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger