AcasăSPORTBecali, cu jalba-n protap la ministrul Apararii

Becali, cu jalba-n protap la ministrul Apararii

Gigi Becali vrea cu orice pret sa readuca echipa in Ghencea

Noul ministru al Apararii, Mihnea Motoc, trebuie sa-si faca timp pentru a rezolva una dintre cele mai arzatoare probleme din fotbalul romanesc: exilul Stelei din Ghencea!

Gigi Becali vrea cu orice pret sa readuca echipa in Ghencea

Gigi Becali si-a propus ca saptamana aceasta sa-i bata la usa ministrului Motoc, cu care se cunoaste de la Bruxelles, de cand activa in Parlamentul European. Latifundiarul este convins ca va gasi intelegere la noul sef al Apararii, pe care nu s-a ferit sa-l linguseasca: „Il stiu pe Mihnea Motoc, e baiat destept. L-am cunoscut la Bruxelles, in Parlamentul European. E baiat bun si chiar sunt optimist ca vom ajunge la o intelegere, mai ales acum, ca a disparut personajul acela care era impotriva mea si a Stelei. Stiti voi cine, era ala de se zicea despre el ca e cu interesul national”.
Ca sa dea greutate demersului sau, latifundiarul din Pipera il va lua cu el la aceasta intalnire si pe sotul Anamariei Prodan, antrenorul proaspat revenit cu coada-ntre picioare Laurentiu Reghecampf. De altfel, inlocuitorul finului Mirel Radoi si-a propus ca zilele urmatoare sa inspecteze baza din Ghencea, pentru a se asigura ca terenurile de antrenament, vestiarele si celelalte anexe sunt perfect functionale, iar echipa n-ar intampina niciun fel de probleme la eventuala intoarcere acasa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger