AcasăSPORTBecali cere inca o data gratierea

Becali cere inca o data gratierea

Finantatorul clubului Steaua isi pune sperantele din nou intr-o gratiere mult asteptata. Gigi Becali a mai facut o asemenea cerere si in toamna trecuta.

Gigi Becali este inchis din luna mai a anului trecut

Atunci, presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere, insa Romania TV anunta ca, acum, sunt sanse ca latifundiarul sa fie iertat de pedeapsa pe care o mai are de ispasit (inca trei ani de inchisoare). Potrivit avocatului Catalin Dancu, dosarul latifundiarului a fost retrimis la Palatul Cotroceni si se spera intr-un raspuns favorabil din partea presedintelui statului. „Eu m-am gandit de mult la gratiere. Consider ca interventia presedintelui ar fi tocmai pentru a arata opiniei publice ca si acolo unde sistemul judiciar greseste se poate interveni legal prin instrumentele care ii dau posibilitatea presedintelui de a gratia. Acum ramane sa vedem in ce masura, intr-adevar, specialistii de la Palatul Cotroceni, analizand toata aceasta documentatie a dosarului, vor considera intr-adevar ca erorile la care am facut referire sunt cele pe care le-am semnalat. Si s-ar putea interveni prin acest act de gratiere”, a explicat avocatul Dancu.
Pana sa fie gratiat de Traian Basescu, Gigi Becali acuza grave probleme de sanatate. Surse apropiate familiei sustin ca, duminica, latifundiarul nu si-a mai simtit o mana pret de cateva minute. „Pericolul paraliziei este real”, afirma si avocatul Bogdan Vlad.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger